Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelt kérdés
aug. 26. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

10 számomra megalapozza amit láttam…. Meg amiket hallok meg olvasok

Most akkor vagy van “nagy szerelem” és úgyis csalnak vagy csak szaporodási ösztön van

Ezért mondtam hogy nem értem mi baja van az embereknek a megcsalassal….

Elmegy a másik lefekszik azzal aki tetszik neki aztán meg hazamegy a családhoz. Ennyi

aug. 26. 23:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ugye jobb esetben a házasság szerelmen, mély szereteten alapul, ezért köttetik már ezekben a modern időkben. Nem pedig egy köret, egy élethelyzet, amibe csak úgy hazamegyek.

És nyilván a megcsalt fél, aki benne él a házasságban az érzései miatt él benne ideális esetben, és a másikról is feltételezi, hogy ő is szintén ugyanezért.

De a viszony megléte kizárja azt, hogy a megcsalónak vannak ilyen érzései. Ezért a probléma az, hogy át van b@...va elég keményen, mert ő nem erre szerződött.

aug. 26. 23:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Oké, hogy mást megkíván, de akkor se kéne félrelépni. Váljon/szakítson ha nem bír magával, vagy dobja be a társának a nyílt kapcsolatot. Ne a háta mögött működjön.
aug. 27. 00:11
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

De erre mondtam azt hogy nem csak azzal akar az ember szexelni akibe szerelmes

Én magam bipoláris vagyok, amikor épp fent vagyok, főleg ha mellé még menszesz előtt is vagyok, kb 15 férfivel le tudnék feküdni egy hét alatt akik nagyon tetszettek már az életbemben, főleg ha tényleg nagyon be vagyok porogve

Ettől függetlenül még lehetek szerelmes egy emberbe….

Az ember nem úgy alakult hogy ha szerelmes akkor nem akarhat nagyon mást.

aug. 27. 00:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor egyesek erőszakosan erőltetik, hogy teljesen normális dolog, és úgyis csal az emberek 90%-a.

Hát, én 11 éve élek párkapcsolatban és soha nem léptem félre és nem is fogok. És nem is tűrném el senkinek, erőszakoskodhatnak akármeddig, nevezhetnek ostobának, álszentnek, hülyének, akkor sem. Szerintem az, aki szeret, megtisztel azzal, hogy felfogja, hogy nekem ez nem fér bele.

aug. 27. 01:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14, mit nem értesz azon, hogy kívánni kívánhatod, csak a szerelmes ember nem teszi meg. A szerelem/ mély szeretet érzése miatt nem tudod megtenni a társaddal, hogy lefekszel másokkal, ha ahhoz a partner nem járul hozzá, és a kapcsolat végét jelenti. Nem teszed kockára a kapcsolatot, mert az fontosabb neked és nem akarsz fájdalmas érzéseket okozni a másiknak, mert szereted.

Ennyire egyszerű a történet.

aug. 27. 08:43
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

A megcsalás sokszor nem a másik emberről szól, hanem a megcsalóról. Hogy valami hiányzik, nem is feltetlenül a párjából, hanem önmagáböl.

Pl újra szeretne vonzó fiatal nő vagy férfi lenni, nem pedig csak lestrapált családanya, vagy családapa, akik az egésznapi mókuskerék után este összebújnak gyorsan csendben 3 percre, akkor is az ajtót figyelve, mert előfordul hogy a gyerek pont ebben a pár percben sír föl,vagy megy be hozzájuk....

aug. 27. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

16 de ez az hogy nem kellene hogy a kapcsolat végét jelentse…

Mi van abban ha a párod csinál valamit vki mással? Semmi

Teljesen szembemegy az hogy mekkora ügyet csinálnak a megcsalasbol azzal, hogy hány ember csalja a másikat.

Ahogy irtam, én már láttam mindent

És sokszor ki sem derül egy életen át

Amit nem tudsz az nem fáj

aug. 27. 12:08
 19/22 anonim ***** válasza:

18, figyelj valamiért nem akarod érteni. Majd ha benne leszel megérted. Amikor nagyon szeretsz majd valakit, annyira hogy képtelen lennél neki ártani, vagy egy kicsit is megkockáztatni, hogy lebukj, nincs az a kísértés, aminek ne tudnál ellenállni.

Ha ezek az érzelmek nincsenek meg benned, vagy nem eléggé, nem vagy kellően elkötelezett, akkor tudod majd félvállra venni az egészet, és ilyen kijelentéseket tenni, hogy hát azért szakítani nem kellene, ha nem tudja nem fáj.

Ezekben az emberekben az a közös, akikről írsz, hogy pontosan ugyanígy állnak érzelmileg. És a társuk ezt pontosan tudja a megcsaláskor, ezért szakít vele. Mert ő viszonzást vár az érzelmeiben, elköteleződésében, és abban a hitben élt addig a pontig amíg meg nem történt a megcsalás, hogy a másik is. Tehát át lett verve.

Az alapprobléma nálad szerintem az, hogy a kapcsolatot, házasságot nem úgy kezeled, mint egy komoly érzelmi alapokon nyugvó köteléket, hanem mintha simán valami lakótársi együttélés lenne, ahol lefeküdnek egymással. Nem vagy egyedül ezzel, vannak akik így kezelik, belőlük lesz a megcsaló. Aki meg nem így kezeli, ő lesz az, aki kidobja a másikat a megcsalás miatt.

Nincs ezzel semmi gond, hasonló gondolkodású embert kell keresni, és lehet nyitott kapcsolat.

aug. 27. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:

19 szerintem annál hogy megcsalnak történhetnek 1000x rosszabb dolgok az életben

Az nem trauma

Főleg ha belegondolsz hogy miért történik és hányszor

Én azt hogy belemarkoltak a fenekembe, vagy akaratom ellenére átöleltek, illetve megpróbáltak megcsokolni bármikor cserélném arra hogy meg legyek csalva.

Az előbbi nagy trauma, az utóbbi nem.

Teljesen ellentmondásos az hogy ekkora ügyet csinálnak a megcsalasbol, miközben ennyi megcsalas történik

Ez is bizonyítja hogy az ember nem monogám….

Te is látod hogy mit csinálnak a környezetedben gondolom, a neten 1000 megcsalasrol lehet olvasni.

Ez van, ilyen az emberi természet.

aug. 27. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!