Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalna a barátnőm?22/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna a barátnőm?22/F

Figyelt kérdés

Lehet hogy hosszúra fog sikerülni.

Úgy érzem hogy megcsal a barátnőm, van egy haverom akivel régebben bandáztam( benne vagyok a mai napig vele közös Messenger csoportokban) akihez régebben a barátnőmnek köze volt. Párszor találkoztak, ennyirol tudok én.

Az a gyanúm hogy vele csal..

Tegyük fel a volt haverom neve Géza

A barátnőm Zsófi

Zsófi mondta nekem hogy egyszer már végig sétálta a Petőfi utcát. ( Én tudom hogy Géza ott lakik)

Rákérdeztem h mikor és miért..majd mondta hogy még évekkel ezelőtt mert ott lakott egy barátnője..

Erre Zsófi azt mondta nekem, hogy én ezt biztos Géza miatt kérdezem..(ez már meglepett, hogy hogy egyből rá asszocialt...) utána szándékosan megkérdeztem hogy tudja e hogy Géza hol lakik, majd azt mondta nem.

Fél órára rá végül azt mondta hogy tudja hogy ott.

Magyarul hazudott valamiért..

Aztán egyszer Zsófi megnyitotta a messengert, és felül az elérhető embereknél Gézát adta ki elsőnek zölden, rákérdeztem hogy ez mi, és azt mondta ahogy beszéltünk róla rakeresett a profiljára és ezért.

Aztán

Egyszer barátnőmet felhívtam random 9:30-kor, elvileg akkor kelt

Egy perc múlva abba a csoportba amiben Géza is bent van, írt Géza egy ilyen üzenetet "my asshole hurts from last night" ez nekem random volt nagyon, de az is hogy pont akkor amikor beszélek a barátnőmmel, rá egy percre.. nagy időzítés..

Sokszor van olyan messengeren is, hogy egyszerre pont a két ember pl 46 perce volt elérhető.

Aztán

Géza egy nagy Dr*ogos, ... Pont a napokban hozzta fel a barátnőm hogy az életében kíváncsiságból ki akar próbálni néhány kábítószert..

Aztán...

Géza pont Balatonakalin volt nyaralni... A barátnőm felhozta nekem hogy de megnezne Balatonakalit

Nos...

Szerintetek beszelnek?

22/F

aug. 26. 09:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg
aug. 26. 09:30
 2/17 anonim ***** válasza:
Ki tudja? Ebből fele paranoia, belemagyarázás, de valami lehet a levegőben, mert nyilván nem hazudna a nőd.
aug. 26. 09:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Dugnak
aug. 26. 10:11
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Ez már ilyen összeesküvés elmélet gyár. Ha nem tudsz benne bízni, mi a fenének vagy vele? Ja, van hol melegíteni a pcsödet.
aug. 26. 10:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Gyanús
aug. 26. 10:24
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök sima, hogy megcsal.
aug. 26. 10:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez belemagyarazásnak tűnik. De ha nem hagy nyugodni a gondolat, akkor inkább szakíts, mert ilyen fiatalon nem szabad szenvedni a kapcsolatban. Minek?
aug. 26. 10:39
 8/17 A kérdező kommentje:

Most éppen ebben a pillanatban is..

A barátnőm 25 perce volt elérhető

A gyerek 24

És mindig ez van

Amikor ír a barátnőm nekem, amikor aktív lett, megnézem a messengert, már a gyerek is az

Én nem hiszem el hogy állandóan így percről percre pontosan

aug. 26. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Az hogy ki mikor aktív a neten, nem jelent semmit, kb hogy most napos az idő vagy beborult. Lényegtelen.
aug. 26. 11:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Megérzi az ember ha van valami, beszélgetnek szerintem. Nézz bele a telefonjába
aug. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!