Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Exem megcsalta az őrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem megcsalta az őrült párját velem, ez a válasz jó, ha felkeres?

Figyelt kérdés

Már kapcsolatuk első pár hónapjában is megcsalta többször velem, én nem tudtam, hogy van új nője. De kb 4 hónapon keresztül járkált hozzám. Mikor megtudtam hogy kapcsolatban van elmondtam a csajnak, jóindulatból, hogy vigyázzon vele. A csaj reakciója felért egy tapír agyának az IQ szintjével tehát egy normális mondatot nem tudtam vele beszélni, mániákusan meg akart öletni konkrétan.

Emberünk mindent tagadott, én beszélgetést szerkesztettem, csak nem tudom elfelejteni, stb stb. Oké nem akartam jobban belemenni legyenek boldogok.

Rá pár hónapra újból felkeresett, hogy a csaj kidobta, nem is baj mert bolond, stb megmagyarázott mindent. Köztünk nagyon megvan a kémia és én szingli voltam amúgy is, megtörtént még 4-5 alkalommal. De utána megint visszament a csajhoz. De most fülembe jutott hogy valahogy lebukott, mert a csaj elkezdett írni az ismerőseimnek, hogy tényleg volt-e közünk egymáshoz.

Arra gondoltam inkább feloldom, hogy nekem írjon ne másnak. Exem látszólag ugyanolyan bolond mert fut azért a csajért tehát gondolom megint megy a manipulálás hátulról. De tagadni nem fogom, sok tanú volt rá hogy járkált hozzám. De abba a cirkuszba se megyek bele mint régen. Valami egyszerű válasszal akarom rövidre fogni kb hogy

“ezt a pároddal beszéld meg, úgyis neki hittél legutóbb is. ha azt szeretnéd hinni, hogy lefeküdtünk hidd azt, ha nem akkor ne hidd azt.”

Ez így szerintetek jó és elég “elegáns”?

Vagy milyen jó választ lehetne erre mondani?

aug. 26. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. Kussolni mindhalálig. Amit írtál az egyértelmű beismerés. Talán a vele beszéld meg-nek van értelme.
aug. 26. 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy beismerés, pont ez a lényege hogy tagadni nem akarom de mégis egy passzív agresszív mondattal le akarom rendezni.
aug. 26. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Te tudod:)
aug. 26. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben az exet tiltanám le végre. Mármint hanyadszor hazudott már neked? Értem én, h aranyból van a micsodája, de érjen már többet az önbecsülésed ennél. Meg az életed, ha az új csaj tényleg ennyire problémás mentálisan.

Tiltanám mindkettőt, ismerősöknek meg kiírnám, hogy tegyenek ők is így, ha valaki velem kapcsolatban elkezdi zaklatni őket. Az álompárocska meg majd megoldja, ahogy akarja.

aug. 26. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük most már. Eleve minek kellett beleavatkoznod.
aug. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!