Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít ugye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít ugye és nem vagyok őrült?

Figyelt kérdés

A barátom oktoberben elment valahova. A barátaival ahol dumalt egy 16 éves csajjal ( ő 22) és utána a csaj elkérte az instáját. Csak simán megadta neki, anelkul h pl mondta volna baratnoje van stb…

Oké

Azután a barátom ráírt a csajra, tömören:

“Szia, miert kerted el az instam? cukinak tuntel mondtam is a spanoknak aztán pint jottel elkérni az instamat és ez tokre crazy. A 6 év korkulonbseg belefér? “

Beszéltem a csajjal és elküldött minden screenshotot szóval ez igaz.

Szakitottam vele

És most lehord engem minden k betűs szónak undorito dolgokat ir jekem emailben mivel letiltottam minden honnan, és most ram fogja hogy “TE IS BIZTOS MEGCSALTAL”

Gyulolom hogy elrontotta az egész karacsonyom. Ugye nem vagyok orult? Mert nem hagyja hogy meglegyen az igazságok ew tovább tudjak lépni hanem manipulál és ram fogja a hulyesegeit

2022. dec. 24. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Már döntöttél, szerintem jól. Kb annyi van hátra, hogy ünnepelj, ezt a dolgot meg egyszerűen engedd el, nemsoká úgyis lekopik magától, pláne, ha nem reagálsz.
2022. dec. 24. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Mivel irogatsz neki igy simán szivat tovább is ha akarod.

Azt csinal amit akar, mert ugyis te rágod a küszöbét ezzel, és nem forditva van.

2022. dec. 24. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
F_szé foglalkozol még vele??
2022. dec. 24. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Jól döntöttél. Ugyan ez még nem megcsalás, de bőven szakító ok.
2022. dec. 24. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem döntött csak behisztizett. Ha dontott volna kérdése se lenne rola.
2022. dec. 24. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem megcsalas volt, DE az lett volna a vége valószínűleg, érzelmi vagy testi nem tudjuk.

De az a fontos, hogy ne nézd mostantól semminek, mintha nem létezne, úgy fog lekopni csak.

2022. dec. 24. 16:46
 7/13 A kérdező kommentje:
De ez már nem szamit érzelmi megcsalasnak?
2022. dec. 24. 17:01
 8/13 A kérdező kommentje:
*ez még
2022. dec. 24. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem ismeri, nem kedveli, maximum külsőre (nem tudom mennyire) bejott neki.
2022. dec. 24. 17:13
 10/13 Cpt_Obviously ***** válasza:
72%
Nekem nem számítana megcsalásnak, de annak bőven elég ok lenne, hogy dobják valakit
2022. dec. 24. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!