Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít ugye és nem vagyok őrült?
A barátom oktoberben elment valahova. A barátaival ahol dumalt egy 16 éves csajjal ( ő 22) és utána a csaj elkérte az instáját. Csak simán megadta neki, anelkul h pl mondta volna baratnoje van stb…
Oké
Azután a barátom ráírt a csajra, tömören:
“Szia, miert kerted el az instam? cukinak tuntel mondtam is a spanoknak aztán pint jottel elkérni az instamat és ez tokre crazy. A 6 év korkulonbseg belefér? “
Beszéltem a csajjal és elküldött minden screenshotot szóval ez igaz.
Szakitottam vele
És most lehord engem minden k betűs szónak undorito dolgokat ir jekem emailben mivel letiltottam minden honnan, és most ram fogja hogy “TE IS BIZTOS MEGCSALTAL”
Gyulolom hogy elrontotta az egész karacsonyom. Ugye nem vagyok orult? Mert nem hagyja hogy meglegyen az igazságok ew tovább tudjak lépni hanem manipulál és ram fogja a hulyesegeit
Mivel irogatsz neki igy simán szivat tovább is ha akarod.
Azt csinal amit akar, mert ugyis te rágod a küszöbét ezzel, és nem forditva van.
Nem megcsalas volt, DE az lett volna a vége valószínűleg, érzelmi vagy testi nem tudjuk.
De az a fontos, hogy ne nézd mostantól semminek, mintha nem létezne, úgy fog lekopni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!