Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elbizonytalanodtam a házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbizonytalanodtam a házasságomban egy ismeretlen nő miatt? Részleteket megpróbálom pontosan leírni lejjebb ...

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt, jóban rosszban. Eddig minden problémát megoldottunk a feleségemmel. 30-as éveinkben járunk már bőven és nem mondom, hogy minden felhőtlen. Még nincs gyerekünk és stabil egzisztenciánk, de már egy ideje fizetjük a lakáshitelünket és úgy érezzük jó úton vagyunk. Nagyon röviden ennyit a kapcsolati hátterünkről.

Azért írom ezt ki, mert nem tudom, hogy ez mennyire normális vagy hogyan kellene ezt kezelni. Igazából nevetséges és bagatel dolog történt, de úgy érzem valami megváltozott bennem.

Teljesen átlagos hétvégi bevásárláson voltunk az egyik budapesti hypermarketben a feleségemmel, talán annyi furaság volt a dologban, hogy kicsit később mentünk és nem volt tömeg. Már tele volt a kosarunk és a péktermékeknél jártunk amikor láttam egy 18-20 év körüli nőt aki mondhatni kifejezetten sportos, szemmel láthatóan igen definiált alkata volt. Nem szoktam nagy ügyet csinálni ilyenekből, teljesen természetesen szoktam viselkedni ilyen helyzetben. Most valamiért mégis vetettem egy pillantást rá, kb 175 cm magas, szép arcú kb 70 kg, egyszerű inkább konditerembe illő ruhában. Ritkán láttam élőben ilyen tökéletes popsit. Általában kiszúrom ha a ruha alakformáló, de ez inkább vékonyabb harisnya szerű anyag, nem megerősített egyszerűbb darab, bugyi is teljesen kirajzolódott alóla. Próbáltam kizárni a gondoltataimból és folytatni a vásárlást, de többször láttam a sorok között a tökéletes testét teljesen véletlenül. Kicsit lefagytam és pár másodpercig néztem a derekát ahogy a polc túloldalán nagy gonddal nézegeti a kenyereket. De moderáltam magam és mivel kenyérért indultam levettem egyet, zacskóba tettem azt meg a kosárba amihez le kellett hajolnom és amikor felnéztem mi volt előttem? ...Ez a nő teljesen behajolva az arcom magasságában kb fél méterre. És itt történt valami amit nem tudok megmagyarázni.

Ahogy megpillantottam valami belémhasított, de tényleg ilyen nyilalás szerűen ( talán adrenalin? ) Teljesen tökéletes női test egy full szexuális pozícióban előttem publikusan és éreztem azt, hogy megkerüli a tudatomat ez a mechanizmus és az ösztöneimre hat. Csak egy pillanat volt, még az is lehet, hogy nem vette észre senki. Nem tudom, hogy direkt csinálta e, valószínűleg nem.

Az a helyzet, hogy órákig nem tudtam másra gondolni ha volt egy szabad percem, sőt napokra kizökkentett. Nem tudom hogyan lehetne felkészülni ilyen helyzetekre, hogyan gyakoroljak nagyobb önkontrollt mert kifejezetten kellemetlen volt és rosszul éreztem magam ezek után. Vagy ez rávilágított arra, hogy a többség sorozatos monogám és ezalól én sem vagyok kivétel? Kicsit összezavart.

aug. 24. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
"Elbizonytalanodtam a házasságomban egy ismeretlen nő miatt" - Nem miatta. Már egy ideje szeretnél változást, különben észre se vetted volna.
aug. 24. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Bakker a nődnek kéne harisnyaruhában mászkalnia pasik előtt sz.popózban hajlongania es akkor már nem is lenne gond a házasságoddal? Azz igen
aug. 24. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Neten:

Ukrán kinai ill messzirol virítóan kam pr.stiképek alatt 1000 like es komment es ő a nagy ő.(nagy őt kereső társker face..)

Normalis ruhában levő nők alatt meg 2 like 0 komment kb. Az nem nagy ő..

aug. 25. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Jesszus de ostoba vagy😂😂😂

Szerintem hagyd a feleséged, keressen egy normális férfit. Te meg kajtasd a 18-20 éves lányokat. De csak szólok, ők nem egy nincstelen senkit keresnek. Vagy ha igen, azt a saját korosztályukban.

A feleséged sokkal értelmesebb, felnőtt férfit érdemek.

aug. 25. 06:29
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem szexeltel /verted ki bevasarlas elott,ez termeszetes reakcio. Attol meg a feleseged szereted. Verd ki mielott kimozdulsz.
aug. 25. 06:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire 1nő miatt kivagy , akkor vmi nem okés.

Akár veled sem.

Edzőterembe tele van ilyenekkel

Te hogy nézel ki mert nagy has stb nagyon nincs esélyed csakha milliomos vagy.

Úgyhogy maradt az asszony csak meg ne tudja

aug. 25. 12:06
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 mondasz ezzel valamit. Nem hencegés képpen, de régebben ki voltam pattintva. Mára viszont ott van a poci rendesen. Amúgy szerintem a nők többségének bizonyos keretek között nem fontos a testalkat. Lehet ezalól kivételt képeznek a kondis csajok, hiszen nekik ez prioritás, értékrend lehet.
aug. 25. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Jaa, a nőknek nem prioritás a testalkat😂😂

Áltasd csak magad. De a pasik azért alvárnák, hogy a nő tökéletesen nézzen ki...

20 éves csajok nem egy közel 40-es házas aputest pasira vágynak hidd el.

aug. 25. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
8. Nagyon egyetértek, a kérdező nagyon el van tévedve magával kapcsolatban. Gondolom az asszony fáradt, nincs annyi szex és már megy is a nézelődés. De azért magába nem tudna nézni, undorító..
aug. 25. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!