Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mért csalják meg az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csalják meg az emberek egymást?

Figyelt kérdés
aug. 24. 06:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
tudom hogy ezt már sokan írták mondták pedig ez így van! az emberi faj nem monogámnak fejlődött ki, soha nem volt monogám se a férfi se a nő! ezt a nagy hűség esküdést, jobban rosszban a sírig dolgot mind a vallás az egyház erőltette rá az emberekre sok más baromsággal együtt! és ugye kik itták meg a levét régen is? igen a nők! mert ettől függetlenül megcsalások régen is voltak a nagy vallásos időkben is, csak nem egyformán kezelték a férfit és a nőt! de az ösztönök a szexuális ösztönök mindenkiben működnek, az emberi ösztön nem monogám! nem csak egy embert, párját kívánja akkor se ha kapcsolatban van vagy házas, az ember egyszerűen nem így működik! legyen az nő vagy férfi! a hűség inkább erőltetve van, vagy a hogy sokan írják döntés kérdése! magyarul sokan ráerőltetik saját magukra a hűséget! és persze vannak azok akik nem csapják be saját magukat és megélik a vágyaikat
aug. 24. 10:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük!
aug. 24. 16:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Tagad akit kérdeztem. Egyértelmű bizonyítek mellett is
aug. 24. 18:10
 14/17 anonim ***** válasza:

"Tagad akit kérdeztem. Egyértelmű bizonyíték mellett is"

Csak nem a párodról van szó? Aztán milyen bizonyítékod van?

aug. 24. 18:30
 15/17 A kérdező kommentje:
A csaj irt neki szulinapjara kepeslapot amibe szexualsi dolgok is vannak. Lattam chat beszelgetesuket ahol meztelen kepeknvannak roluk. Meg hogy milyen jo egymas karjaiban. Meg a haverjaval is beszelgetett ,hogy megdugta.
aug. 24. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha lett volna párkapcsolatod, akkor tudnád!
aug. 24. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Ki ír manapság képeslapot?

Talán az, aki hülyíteni akar téged és azt akarja, hogy begolyózz.

aug. 25. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!