Minek a házasság és a párkapcsolat ha az emberek sorozatosan csalják egymást?
CSOK, hitelek, gyerek stb.
Amúgy az ilyeneknek szerintem is felesleges.
Jó kérdés, de ne hidd, hogy régen nem csalták egymást. Ferfiak simán kikacsintottak, nők óvatosabban, mert nem volt fejlett fogamzásgátlás, és ha kitudódott, az nagy szégyen volt.... -_- Bezzeg a ferfiakra csak legyintettek.
Egészen az 1800-900-as évekig az érdekházasságok ideje volt, még a szeretet se alakult ki sokszor, max csak elviselték egymást. Ferenc József is csalta Sissit, hogy csak egy híres példát mondjak.
"Ezért jobb egymagam. Legalább nem árulnak el"
Ez egyben szomorú és szánalmas is....
Igen, erre a Csernus mondta az egyik műsorában, hogy olyan, mint ha valaki nem mer odaülni a meleg kályhához, mert fél, hogy megégeti, ezért inkább messzebb fagyoskodik.
Szerintem ez valóban szánalmas
Nálunk nincs megcsalás,se semmi ilyen, csak végtelen szeretet, az életünket adnánk egymásért.
Előtte mindketten tapasztaltunk szar kapcsolatokat, de keresni kell és talál az ember jót.
Nem értem hogy akarhat ebből bárki kimaradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!