Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal, de szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, de szeretem?

Figyelt kérdés

Egyre több az intő jel hogy megcsal a barátnőm..

Egyszerűen érzem rajta, benne van a levegőben, a viselkedésében

Plusz mi gumival szoktunk szeretkezni, még is néha spermafoltok találhatóak a huzatán( állítása szerint biztos a gumiból cseppen ki) de én azonnal össze szoktam kötni.

A combján láttam egyszer egy véraláfutást, ami egyértelműen alakra, színre, és mindenre úgy nézett ki mint akinek kiszivták( azt mondta hogy valami megcsípte)

Mindent támadásnak vesz

Egyszer egy külföldi srác irkalt rá hogy találkoznak e, és a barátnőm úgy írt vissza hogy a héten nem jó neki

Magyarul vevő lett volna rá...

De talán végül nem jött össze a találkozójuk

Szóval sajnos ez már egyértelmű...

Mégis tudom hogy le fog tagadni mindent, sőt, vissza fog élni azzal hogy szeretem, és azzal fog jönni hogy ez csak az én fejemben létezik, engem fog beállítani bolondnak és hibásnak..

Nem tudom mitévő legyek, össze költöztünk volna szeptemberben

..

22/F

aug. 23. 00:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Viszont ami zavar az az, hogy már egy jó pár hónapja ő azt mondja hogy bizonytalan a kapcsolatunkban hogy a jövőben mennyire fog működni, mert hogy volt egy időszak hogy sokat veszekedtünk és én szakítani akartam vele"

Most is ezt csinálod. Nem való neked kapcsolat.

Max. egy olyan nő, aki mindig megmondja neked merre van az előre...

aug. 25. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!