Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal, de szeretem?
Egyre több az intő jel hogy megcsal a barátnőm..
Egyszerűen érzem rajta, benne van a levegőben, a viselkedésében
Plusz mi gumival szoktunk szeretkezni, még is néha spermafoltok találhatóak a huzatán( állítása szerint biztos a gumiból cseppen ki) de én azonnal össze szoktam kötni.
A combján láttam egyszer egy véraláfutást, ami egyértelműen alakra, színre, és mindenre úgy nézett ki mint akinek kiszivták( azt mondta hogy valami megcsípte)
Mindent támadásnak vesz
Egyszer egy külföldi srác irkalt rá hogy találkoznak e, és a barátnőm úgy írt vissza hogy a héten nem jó neki
Magyarul vevő lett volna rá...
De talán végül nem jött össze a találkozójuk
Szóval sajnos ez már egyértelmű...
Mégis tudom hogy le fog tagadni mindent, sőt, vissza fog élni azzal hogy szeretem, és azzal fog jönni hogy ez csak az én fejemben létezik, engem fog beállítani bolondnak és hibásnak..
Nem tudom mitévő legyek, össze költöztünk volna szeptemberben
..
22/F
Igazából az lenne az egyetlen járható út, ha vagy 3 hónapig maximálisan megadnám neki a bizalmat, szabadságot, nem kérdezném meg még azt sem hogy mit csinált stb.. hogy érezze hogy megbízom benne
Akkor ha megcsal akkor biztos hogy könnyen lebukna, most rettentően figyelhet minden részletre, mert tudja hogy nem bízok benne..
De belegondolva
Ez is milyen már...
Szakítani fogok, ennek így már semmi értelme..
Szemét ez a világ b*sszameg, már nincs értelme párkapcsolatban lenni...
Ezért utálok szerelmes lenni
Mindíg összetörnek...
A tudat hogy a lány akit szeretsz, akivel átkarolva elalszol, akivel családot tervezel, közben meg boldogan teszi szét másnak a lábát a hátad mögött..
Kegyetlen világ...
Sajnálom, de tényleg minden jel arra mutat, hogy megcsal a barátnőd.
Vannak jelek, amiket nem lehet kimagyarázni, és különben is, így, bizalom nélkül, mi értelme a kapcsolatnak, összeköltözésnek?
Fiatalok vagytok még nagyon, és így már feleslegesen raboljátok egymás idejét.
Tudom, nehéz ez, szerelmes vagy, de hidd el kihevered, a csaj meg majd visszakapja egyszer kamatostól, hidd el.
Légy férfi, ülj le vele, és engedd, hadd menjen, te pedig vond le a tanulságokat, és keress más típusú lányt.
Sajnos, nehéz dolgod lesz, mert iszonyatosan el vannak szállva maguktól a mai csajok (főleg aki jól is néz ki), és azt hiszik, nekik mindent szabad.
Régen nem így volt, de ez már egy másik világ...
"Igazából az lenne az egyetlen járható út, ha vagy 3 hónapig maximálisan megadnám neki a bizalmat, szabadságot, nem kérdezném meg még azt sem hogy mit csinált stb.. hogy érezze hogy megbízom benne"
Tudsz te néha gondolkodni, de miért pont 3 hónapra akarod megadni neki a szabadságot, miért nem örökre?
Én azt nem értem, mert tényleg érzem hogy szeret.
Eléggé a mindene vagyok, én úgy érzem, kezdeményez találkozókat, szex is jó, orgazmus*ig szoktam nyalni, igazából állandóan főz nekem valamit, programokat talál ki, tehát elég aktív a kapcsolatban, még is van mindig egy ilyen megérzésem..
Viszont ami zavar az az, hogy már egy jó pár hónapja ő azt mondja hogy bizonytalan a kapcsolatunkban hogy a jövőben mennyire fog működni, mert hogy volt egy időszak hogy sokat veszekedtünk és én szakítani akartam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!