Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak nehezebb, hullámzobb időszakok a szeretői kapcsolatotokban ?
Több mint két éve tart a viszony. Minden nap kapcsolatban vagyunk, legalább 2x beszélünk telefonon. Mindig összefutunk amikor tudunk, szex vagy hosszabb együttlét sajnos ritkán fordul elő.
Többnyire nyugodt békes a kapcsolatunk. Mindketten tudjuk kezelni a helyzetet.
Egy ideje viszont úgy érzem, hogy mintha valami megváltozna, vagy csak lehet belefáradtunk az egészbe..
amikor mondtam a szeretőmnek akkor cáfolta, azt mondja rosszul érzem és minden olyan mint eddig. A nyári időszak miatt ritkábban tudtunk találkozni.
Nem akarok az agyára sem menni a kételyeimmel, ő nagyon türelmes hozzám.
Mindketten házasok vagyunk.
Nem akarok elhamarkodott döntést hozni és szakítani mivel nagyon szeretem.
Válás nem opció, mind két helyen gyerekek, stb..
Válás nem opció,mind két helyen gyerekek,stb..
Imádom ezt a mondatott! 😃
2 éve gyávák vagytok,magatokért tenni,inkább laviroztok,hazudtok(magatoknak is).
Nem akarok elhamarkodott döntést hozni és szakítani mivel nagyon szeretem.
Másik kedvenc mondhatom!😃
Te már 2 éve hozztál egy döntést,a házastársad háta mögött!
Szerintem mutasd meg neki amit ide kiírtál és majd most Ő döntsön,hogy szeretne-e élni veled a továbbiakban!
Nem érzed valahol a lelked mélyén kérdező,hogy a házastársad idejét húzod,hogy önző vagy vele szemben,hogy nem adsz neki esélyt egy öszintébb,bizalmasabb kapcsolatra??
Csak gondolj bele,gondold végig,hogy a házastársaddal mit csinálsz érzelmileg,lelkileg!
Ezt a lelki oldalát a szeretősdinek sosem értettem.
Nem elég a sok hullámvölgy otthon? Vagy azokon már túlvagytok? Minek még a szeretővel is érzelmi síkon bajlódni?
Szex nem lett volna elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!