Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szeretői kapcsolatotok?
Átment birtokloba. Nem kereshetek mellette barátot szerelmet elkezdett gazudozni hogy szerelmes, meg hülyíteni. Ezt bevettem egy darabig es jol megszivattam saját magam. Aztán lett végre egy barátom igaz szerelemmel!
Azóta is megtaposnám legszivesebben a szexkaocsis gyökeret hogy erzelmekkel kezdett el szorakozni. 1 évig voltam vele. Ma ő sír szenved vergődik utánam.MEGÉRDEMLI.
*mindketten szinglik voltunk
Es elkezdett hazudozni
7 évig volt szeretőm
Kisebb nagyobb szünetekkel, mert 2 kapcsolatom elején amíg jó volt addig nem kerestem. . Csak szex. 0 érzelem. Soha nem programoztunk együtt ,soha nem is beszélgettünk kB. Annyi volt mindig hogy mikor hol talizunk és ennyi . Így volt tökéletes
29/N
Milyen általános kérdés, mintha egy szeretői kapcsolat teljesen természetes és hétköznapi dolog lenne.
NEM, soha nem voltam kapcsolataim alatt mással, mivel gerinccel születtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!