Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baratnőm felhívta magához a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm felhívta magához a kollegáját?

Figyelt kérdés

A baratnőm hetek óta a hátam mögött beszélget az egyik férfi kollegájával. Titkolja a beszélgetést minden módon. Az irományokból úgy tűnik, hogy a barátnőm csak barátkozni szeretne, mert mindig a fiukkal volt jóban, a csávó azonban egyértelmű, hogy többet akar, ezt le is írta.

Ezek ellenére egy munkahelyi buli után a barátnőmmel együtt ettek, utána hazakísérte, majd a barátnőm felhívta magához. Együtt töltöttek egy kis időt, cigiztek meg beszélgettek, és a csávó rámozdult, de a barátnőm nem hagyta.

Ezeket sajnos onnan tudom, hogy elolvastam a beszélgetést, hát nem szép tudom.

Hazudik mindenről ami a kollegájával kapcsolatos, még arról is, hogy honnan van az új parfümje, amit valójában tőle kapott. Sajnos nem az első hasonló eset. Tudja, hogy a fiú barátai okozták az összes problémánkat, annak ellenére, hogy nem vagyok annyira féltékeny mert sok mindent eltűrtem. Még abban sem vagyok biztos, hogy nem e feküdt le már mással.

Szeretem vagy már nem is tudom, és képtelen vagyok még ezek ellenére is elhajtani. Azt mondja szeret, de nem tudom hihetek e neki ennyi hazugság mellett ami szemrebbenés nélkül megy. A bizalom viszont szinte teljesen eltűnt. Senkinek nem tudom ezt elmondani a barátaim vagy a családom közül, mert egy idiótának néznének, hogy hagyjam ott.

aug. 14. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Úgy làtom,a baràtnőd erőteljesen adja a lovat a pasas alà, így nincs min csodálkozni.Szerintem nem lenne baj,ha huszàros vàgàssal ultimátumot kapna a làny.
aug. 14. 17:27
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
A cuckold, vagy netorare témákhoz hogy állsz? Csak mert igen erős a gyanú, hogy amikor a barátnőd és a kolléga együtt vannak, akkor száj nem marad szárazon.
aug. 14. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy nincsenek jóba, de, hogy lesznek az is lehetséges. Egyelőre úgy tűnik, hogy a pasika neki egyfajta egótunning. Viszont ha veled rosszban lesz talán nála fog vigaszt keresni a farkán. Úgyhogy én nem vitatkoznék inkább szakítanék vele ha állandóan hazudozik vele kapcsolatban azt nyugodtan üljön a farkába bele bármikor.
aug. 14. 17:48
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Az már régen rossz, ha valaki olyan ellenkező neművel barátkozik és hívja fel magához akárcsak beszélgetni is, akiről tudja, hogy többet szeretne, és még hazudozik is miatta. Én is arra tippelek, hogy csak idő kérdése.
aug. 14. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd el! Hamarosan ott nálatok fogja vele összegyűrni a lepedőt. Még játssza az elérhetetlent mert azt hiszi, hogy azzal megfogja a másik pasit kapcsolatra, azért egyedül nem ad neki. De ha a pasi befűzi teljesen azonnal szét fogja rakni.
aug. 14. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Ja, nála* nem tudom miért olvastam úgy, hogy együtt éltek. Na de ez így még rosszabb. Nyilván csak szamár vagy és inkább ő a ló.
aug. 14. 18:01
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem mond igazat és amúgy is kifelé kacsintgat lapátra kell tenni.
aug. 14. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Inkább dolgoznának...
aug. 14. 18:03
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Óriási nagy ribizli. Biztos, hogy más "barát" már levarrta és ez is le fogja. Tényleg csak idő kérdése. Ha te ezek ellenére vele maradsz akkor jó nagy papucsállatka vagy szó se róla. :/
aug. 14. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
a barátnőd és a férfi között alakulóban van a dolog, ezt barátnőd is érzi és a férfi is! a barátnőd valószínűleg rájött hogy eltűröd ezt, nem hülye ő! a kérdés az hogy innentől mi lesz? szakítasz? vagy esetleg megbeszéled barátnőddel! eltudnád magadat cuckold kapcsolatban képzelni? írásodból ítélve barátnőd afelé terelgeti a kapcsolatotokat
aug. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!