Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm flörtöl egy új kollegájával, akivel még csak nem is találkozott. Mit tudok tenni?
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt lakunk albérletben. Sajnos kevés a barátja, és kicsit magányos, mert rajtam kívül nem nagyon vannak igaz barátai.
Most pedig új munkahelyre került, ahol írnia kellett az egyik srácnak, hogy megbeszéljék a beosztást.
Azóta le sem teszi a telefont, 15 perceket ül a wc-n a telefonjával, lefordítva teszi a telefonját az asztalra. Ha beülünk valahova hátradől, hogy ne lássam.
Már rászóltam, hogy észrevettem, hogy baromira szét van esve 2-3 napja. Mindent elfelejt, nem jegyzi meg amit mondok, amire megkérem nem csinálja meg, és elfelejtette a névnapomat is.
Most, olyat tettem ami nem volt szép. Bekapcsoltam a laptopját, és beleolvasgattam az üzenetekben, és egyértelműen megy a flört. A párommal az a baj, hogy nagyon közvetlen, és még ha nem is annak szánja, elkezd flörtölni. Visszatekertem a beszélgetést, és húzzák egymást agyát, a párom elment egy barátnőjéért a város másik végébe egyedül, és ő meg ecsetelte neki messengeren, hogy milyen jó lenne ha elkísérné.
Nem kellett volna beleolvasnom, mert most nem tudok nyugodtan lenni, viszont ez nagyon felnyomja bennem a pumpát. Persze ha féltékenykedek, meg szólok neki akkor én vagyok a paranoiás meg a gyanakvó.
Normális hangnemű véleményeket kérek.
23F 21L
Szívás. Le tudod cseszni a nődet és akkor lehet, hogy abbahagyja, de nem lesz jobb a kapcsolatotok ettől, sőt inkább rosszabb.
Illetve bele tudsz törődni, de akkor a saját tökeidbe harapsz egy jó nagyot.
Egyetlen modon tudod megnyerni ezt a harcot, ha meg ma otthagyod.
Tudom min mesz keresztul, en is ugyan ezen mentem keresztul 5 eves kapcsolat utan, de amint megtudtam ossza csomagoltam es ott hagytam mire haza ert. Irtam egy levelet amibe elmondtam neki mindent es ennyi volt.
Utana irogatott, hivogatott. Sirt stb. De bevasaroltam magamnak nehany cuccot es elkezdtem csajozni. Allitolag mar a 4 pasival szakit mig en azota egyutt vagyok egy igazi fonyeremennyel!
32f
Nőként mondom, pattintsd le. Nem fog észbe kapni, te meg folyton alázva vagy . Sok sikert az új flörtöcskéjével. Egyszer-kétszer megdugja, azt majd kihajítja, ő meg majd bőghet.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!