Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm flörtöl egy új kollegájával, akivel még csak nem is találkozott. Mit tudok tenni?
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt lakunk albérletben. Sajnos kevés a barátja, és kicsit magányos, mert rajtam kívül nem nagyon vannak igaz barátai.
Most pedig új munkahelyre került, ahol írnia kellett az egyik srácnak, hogy megbeszéljék a beosztást.
Azóta le sem teszi a telefont, 15 perceket ül a wc-n a telefonjával, lefordítva teszi a telefonját az asztalra. Ha beülünk valahova hátradől, hogy ne lássam.
Már rászóltam, hogy észrevettem, hogy baromira szét van esve 2-3 napja. Mindent elfelejt, nem jegyzi meg amit mondok, amire megkérem nem csinálja meg, és elfelejtette a névnapomat is.
Most, olyat tettem ami nem volt szép. Bekapcsoltam a laptopját, és beleolvasgattam az üzenetekben, és egyértelműen megy a flört. A párommal az a baj, hogy nagyon közvetlen, és még ha nem is annak szánja, elkezd flörtölni. Visszatekertem a beszélgetést, és húzzák egymást agyát, a párom elment egy barátnőjéért a város másik végébe egyedül, és ő meg ecsetelte neki messengeren, hogy milyen jó lenne ha elkísérné.
Nem kellett volna beleolvasnom, mert most nem tudok nyugodtan lenni, viszont ez nagyon felnyomja bennem a pumpát. Persze ha féltékenykedek, meg szólok neki akkor én vagyok a paranoiás meg a gyanakvó.
Normális hangnemű véleményeket kérek.
23F 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!