Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A ferfiak miért rondabb nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miért rondabb nővel csaljak a párjukat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek jó nője van és ha már csalja akkor miért nem 1 feleségéhez baratnojehez 1 kaliberű novel csalja? Miért mindig csúnyábbal?

#csúnya #Alulválaszt
aug. 13. 18:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
Ha ez így lenne, akkor én mind a két nős férfival együtt lehettem volna, akikhez vonzódom. De nincs így. Pont azért nem jártam sikerrel, mert mindkét feleség szebb, arcra legalábbis mindenképp, alakra határeset, de az arc úgyis jobban számít.
aug. 13. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

10

Lehet, hozzá vonzódik. Van olyan, hogy tudni valakiről, hogy objektíve jobban néz ki, mint egy másik, mégsincs vonzalom. Van, aki nem olyan szép, de méágis több a szexuális kisugárzása.

aug. 13. 21:08
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
11. Neked csak a nős ferfiak jonnek be.. ez a foglalt fetises noi dolog..
aug. 13. 21:12
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Hámmer eddig kipróbálták szép nővel a kapcsolatokat, akkor most a fordítottját kell kipróbálniuk.
aug. 13. 22:07
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
Talán azért,mert a hájas zsírdisznó vagy a szottyadt vénasszony megtesz olyat is, amit a feleség nem akar.És esetleg emberileg is lehetnek különbek a szeretők, mint a házastárs. Utóbbit hallottam nem egyszer már .
aug. 14. 06:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nő szép, annak a férfiak sok mindent tolerálnak. Amelyik nem szép, de jó az ágyban, annak szinte mindent.
aug. 14. 08:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert a feleség tesz arról hogy elveszítse a NŐ szerepét otthon. Egy vezénylőtiszt szerepét ölti magára aki mindig meg van sértődve, a szexet kerüli, olyan légkört teremt mintha az ember a munkahelyén lenne. Sértésnek veszi ha a férje kedveskedni akar, mert biztos csak szexelni akar. Megteremti a jó fagyott légkört, semmi sem jó neki.

Így mit kell csodálkozni ha a férfi más, kedves nőről álmodozik. Egyébként ezeket csak a normális, megbízható, családcentrikus férjekkel lehet megcsinálni. A vér köcsögöknek meg pedáloznak a feleségek, ott aztán kussba vannak! Én ezt látom körülöttem! Az egyik férfi a belét dolgozza ki a családért és szarba sem nézik, a másik egy alkesz barom, a felesége azt se tudja hogyan kedveskedjen neki.

aug. 14. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy a nem tökéletes szerető belevalóbb, bevállalósabb, felszabadultabb, mint az örökké tökéletességet hajszoló feleség.

Netán kedvesebb, vidámabb, egyszerűen kellemesebb(nem tűnik) a társasága.

aug. 14. 11:07
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
A feleseg teszi tonkre mindig a ferfit.. utana megy a siras a gonosz ferfirol.
aug. 14. 11:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#13 Nem. Ezek a férfiak jönnek be. Függetlenül attól, hogy foglaltak.

De végül is van összefüggés: a vonzó férfiak általában foglaltak (vagy túl fiatalok).

aug. 14. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!