Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A ferfiak miért rondabb nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miért rondabb nővel csaljak a párjukat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek jó nője van és ha már csalja akkor miért nem 1 feleségéhez baratnojehez 1 kaliberű novel csalja? Miért mindig csúnyábbal?

#csúnya #Alulválaszt
aug. 13. 18:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%
Ezen már én is gondolkoztam. Uncsimnak a párja a vékonyabb nőket szereti. Lefogyott miatta szép csinos lett. Erre megcsalta egy hájas disznóval. Vagy egyik exem megcsalt egy nálam jóóval idősebb szottyadt vénasszonnyal.
aug. 13. 19:01
 2/26 anonim ***** válasza:
55%

Mert szeretőnek nem jut bomba nő. A bomba nők nincsenek ráutalva szeretői viszonyra.

Nekem jó nő a feleségem, ezt a környezetünk és a saját szemem is latja. Sokan próbálkoznak nála a munkahelyén és a konditerembe. Ellenben én is elmennék egy fele olyan nővel is, a miértre választ is adok: mert szexuálisan hideg. Általában a jó nők szexuálisan nem igazán túlfűtöttek, nekik már az is elég, ha legyeskednek körülöttük. Nem kell szexszel bizonygatniuk önmaguknak hogy kívánatosak. Ellenben a csúnyább nőknek igen, és azt is észrevettem, hogy 70kg felett szinte nimfomániásak a nők.

aug. 13. 19:04
 3/26 anonim ***** válasza:
20%

Na és mi a "csúnya", "ronda"?

Itt róla is írták már, hogy nem jó csaj.: [link]

aug. 13. 19:06
 4/26 anonim ***** válasza:
90%
A férfi azzal a nővel csalja meg a párját aki mellett érzi, hogy kívánják, elfogadják , könnyednek érzik magukat, ahol már csak lazulni kell és nem kell folyton bizonyítani. Nem utolsó sorban nem b@sszák az agyát.
aug. 13. 19:16
 5/26 anonim ***** válasza:
37%
"A nő akkor kefél amikor akar. A férfi meg amikor tud."
aug. 13. 19:39
 6/26 anonim ***** válasza:
30%
A férfi azzal csal aki belemegy ilyen kapcsolatba,csak olyan nő megy bele akinek más nem jut.
aug. 13. 19:43
 7/26 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez nem minden esetben van így.Max akkor, ha a hivatalos nő tényleg ilyen tökéletes külsejű istennő, nyilván ez iszonyatosan ritka és nála még egy gyönyörű nő is csúnyább.

Én azt vettem észre, hogy a szerető és a feleség általában egy szinten van egymással, max kicsi eltérés lehet.

aug. 13. 19:51
 8/26 anonim ***** válasza:
82%
Ja, igen.Olyan is van, hogy a szerető sokkal szebb, mint a feleség.Az ki is szokta szedni a férjet a házasságából.
aug. 13. 19:53
 9/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem szamit annyira ez.. az uj pnci a lenyeg .. de lehet kedvesebb is a szereto.. a nok azt hiszik csak a kulsejuk a minden.
aug. 13. 20:29
 10/26 A kérdező kommentje:
Utolsó az új punci az szexkapcsolatra érvényes, a szerető általában hosszabb távú szokott lenni akár évekig is. Ugyhogyszamit a külső is ha valakit hosszabb távra tervez dugni
aug. 13. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!