Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
A minap bekapcsoltam a gépet, a párom nem jelentkezett ki a facebookjából, megláttam egy 2 éves beszélgetést egy sráccal, a srác írt rá éjjel kettőkor, hogy találkoznak e, a párom belement, odament a lakásához kocsival, találkoztak. Rákérdeztem, hogy ez mégis micsoda, teljesen kiakadt, hogy én mit turkálok a privát beszélgetéseiben. Megkérdeztem megcsalt e, a válasza nem volt, kérdeztem tőle, hogy, akkor mégis mit csinált éjjel kettesben egy csávóval, na itt teljes veszekedésbe torkollott át az egész, hagytam mivel nem lehetett vele normálisan beszélni. Másnap újra rákérdeztem, ugyan úgy kiakadt, és azt mondta tegnap már elmondta mi történt, ami ugye nem igaz, azóta tereli a témát, azzal jön már 2 éve történt, nem akar róla beszélni, és még én vagyok a szemét mert rákérdeztem. Szerintetek?

aug. 13. 11:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Meg. Legjobb védekezés a támadás.
aug. 13. 12:40
 2/24 anonim ***** válasza:
17%
miert olvasod el a masik uzeneteit? jogosan akadt ki a nod, akkor is ha megcsalt teged (mert biztosan megcsalt)
aug. 13. 12:45
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

jogosan akadt ki a nod

Oh hogyne.

aug. 13. 13:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Tuti megcsalt. :/ ezt nőként mondom.
aug. 13. 13:09
 5/24 anonim ***** válasza:
8%

Te mi a fenet turkalsz mas FB fiokjaban levelezeseben chatben ???

Egy 2 eves beszelgetes az a chat legaljan van!!!! Vagyis turkaltal benne. Kerestel valamit.

Ez valami altalanos h ha patkapcsolatban vagy akkor ugrik a maganszferad??? A chat FB telefon stb. nem publikus a parunknak sem!!!! Semmi joga barkinek is belenezni ahogy a gepet sem kapcsoljuk be a masiknak.

aug. 13. 13:13
 6/24 A kérdező kommentje:
#5 Az az én gépem ami nála van, és ő is használja, a beszélgetes nem volt a chat alján mivel a srác írt neki valamit amire ő nem válaszolt.
aug. 13. 13:25
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy megcsalt.
aug. 13. 13:36
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha két éve együtt vagytok, akkor igen, sajnos 2 év hazugságban éltél. Ha szingli volt éppen, akkor nem. Ha más párja volt, akkor őt csalta meg, semmi közöd hozzá.
aug. 13. 13:48
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 3 éve vagyok vele együtt, amikor találkoztak mi már kapcsolatban voltunk.
aug. 13. 13:49
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy, megcsalt, nem véletlenül akadt ennyire ki. Ahogy az ötös is ez a fajta. Normális emberből nem vált ki ilyen reakciót egy szaros üzenet elolvasása.
aug. 13. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!