Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikortól megalàzó a viszony?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól megalàzó a viszony?

Figyelt kérdés
Férfiak csak puttyonyürítésre használják ilyenkor a nőket, de a nők több intimitást várnának.
aug. 11. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind2 fél tudja,tudnia kellene hogy mivel jár egy ilyen viszony és ahhoz kellene tartania magát. Ha bármilyen okból már nem komfortos neki a helyzet akkor ott kell befejezni a dolgot.
aug. 11. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Sose.

Én full servít szoktam tolni.

Elmegyünk randizni. Beülünk valahova.

Aztán feljövünk hozzám.

Kajálunk iszunk. Aztán dugunk.

Utána kihívom az erkélyre beszélgetni. Ott a sok szép virág... És a dugás utáni béke érzése bennünk.

Én ilyenkor megfogom a nő kezét és élvezem hogy, itt van velem itt és most.

Az hogy kövi nap már kifarsul, nem kér ebből, nem érdekel.

A jelent akarom érezni.

aug. 11. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

2-es, akkor majd öregen is üldögélj a virágaid között , de egyedül.

Nihilista és önző vagy.

aug. 12. 05:58
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 ebben mi az önzőség?
aug. 12. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Onnantól kezdve, hogy a tisztelet nincsen meg egymás felé. A közös megállapodást valaki nem tartja és emiatt lelki, érzelmi kárt okoz a másiknak. Ha nem veszi a partnert ember számba.

Nekem az volt megalázó, amikor a szeretőm egy közös csapatépítőn elkezdett nyíltan flörtölni előttem egy barátnőmmel. Nekem ez nem fér bele. Ez bántás. Azóta se szerető, se barátnő.

aug. 13. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy valaki nem érzi jól magát benne. Nem baj, ha valami csak a szexről szól, ameddig mindkét fél igényei ezek.
aug. 17. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Első perctől....
aug. 18. 05:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!