Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak kíváncsiságból. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiságból. Valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés

6 éve ismerem,viszonynak indult,ami tartott egy darabig. Én lezártam,de Ő mint barátság folytatta tovább. Tényleg nem volt köztünk semmi az utóbbi években.

Közbe jött egy tragédia,ahol nagyon mellette voltam,tartottam benne a lelket kb.2 évig se,felesége helyett,( vagyis ezt mondta). Mondjuk ez érdekes!

Azt tudni kell,hogy ha valamit szóltam és nem tetszett akkor letiltott pár hónapra,aztán bocsánatot kért. 3x fordult elő az évek alatt.

Most elég keményen beszóltam neki,mert mihelyt jól lett a tragédia után már mégse "ismer",mint aki amnéziás...

De semmi magyarázat és le sem tiltott!

Én azt gondolom erre,hogy bűntudata van,de lehet rosszul gondolom!?? Nem tudom.

Valakinek van ilyen hasonló sztorija?

aug. 10. 21:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10-es mondasz valamit,tényleg csak feleség!

Valaki kérdezte prívátban,hogy hány évesek vagyunk 45+.

aug. 11. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!