Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak kíváncsiságból. Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiságból. Valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés

6 éve ismerem,viszonynak indult,ami tartott egy darabig. Én lezártam,de Ő mint barátság folytatta tovább. Tényleg nem volt köztünk semmi az utóbbi években.

Közbe jött egy tragédia,ahol nagyon mellette voltam,tartottam benne a lelket kb.2 évig se,felesége helyett,( vagyis ezt mondta). Mondjuk ez érdekes!

Azt tudni kell,hogy ha valamit szóltam és nem tetszett akkor letiltott pár hónapra,aztán bocsánatot kért. 3x fordult elő az évek alatt.

Most elég keményen beszóltam neki,mert mihelyt jól lett a tragédia után már mégse "ismer",mint aki amnéziás...

De semmi magyarázat és le sem tiltott!

Én azt gondolom erre,hogy bűntudata van,de lehet rosszul gondolom!?? Nem tudom.

Valakinek van ilyen hasonló sztorija?

aug. 10. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit vársz tőle amikor a feleségét csalta veled. Téged is átvágott.
aug. 10. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért viselkedne másképp, mint eddig?
aug. 10. 21:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Én semmit! Csak a viselkedése bántó,nem ezt várja az ember,ha valaki a gyászban mellette van.
aug. 10. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit vár? Mit szeretnél mit tegyen?
aug. 10. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonlo de annak senkije nem volt. Incel is antiszoc is kissé nyomi is.

Éveken át lelkiztünk a tanácsaimat meghallgatta kipendult javaslatomra másképp öltözött talán 10 eves barátság is volt.

Aztan lett párja. Engem meg letiltott. Aztán kesobb mondta mikor összefutottunk hogy csak nem akarja hogy a párja féltékeny legyen vagy vmi, és azért.

Tizenéves barátságot (szinte együtt nőttünk fel)zárt le egy kattintással.

Na mondom nem változott ez semmit..ugyanolyan iq eq nulla..

aug. 10. 21:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Magyarázatott,ha már mellette voltam,miért ilyen bunkó!

De ezek után el tudom képzelni,hogy az a házasság egy nulla,ha külső segítséget kért mástól a családja helyett

aug. 10. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:
5-ös akkor Te érted,hogy miről beszêlek...
aug. 10. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetes voltál semmi több....én is voltam nem egy ember szemetese. Azt hittem barátok vagyunk de mióta nem vagyok senki szemetese azóta elkerülnek az ilyenek.
aug. 10. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as,arra miért nem volt jó a felesége?
aug. 10. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Mert a feleség nem lelki szemetese hanem felesége.
aug. 10. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!