Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hosszú (15-20-30 éves) házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú (15-20-30 éves) házasságod alatt hányszor voltál, lettél más férfiba, nőbe szerelmes és ezek meddig tartottak?

Figyelt kérdés
Ha nem terhes, mesélhetnél is ezekről a szerelmekről pár mondatban, hogyan kezdődött, hogyan élted meg, vagy nyomtad el magadban, mennyire fájt, meddig tartott, hogyan lett vége?

júl. 31. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Volt egy játékos flört néhány hónapig, de semmi mélyebb, komolyabb érzések nem voltak ennél.

Volt egy erős szexuális vonzalom.

Volt egy olyan szintű vonzalom, amit elképzelni sem tudtam volna. Vonzalomnak írom, mert másnak nem tudom. Az ereje olyan volt mint egy halálos szerelem, de a gondolatok viszont inkább vonzalomra utalnak, tiszteletre, bálványozásra.

És most van egy, aki valós veszélyt jelent. Nem fellángolásos vonzalom, nem szerelem, mert ezek becsapódnak, letarolnak, aztán mennek. Ez viszont jött, lassan alakult, és itt van. Nem rózsaszín ködben, hanem száraz, tiszta fejjel.

aug. 2. 01:12
 12/17 A kérdező kommentje:

A mostani vonzalomnál mindketten házasok vagytok?

aug. 2. 04:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem.
aug. 2. 10:03
 14/17 anonim válasza:
A párkapcsolatom alatt most történt meg először, hogy szerelmes lettem valaki másba, ő viszont elutasított. Nem volt köztünk semmi. Végig magam alatt voltam. A női önértékelésem oda lett. A párom megtudta a dolgot, kb. egy hónap különlét után sikerült megoldanunk a problémát, de az illetőt nem tudom kiverni a fejemből egyszerűen, de már próbálom másra figyelni és koncentrálni
aug. 12. 19:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Írhatsz privátban, ha gondolod, hátha segít, hogy velem kibeszélheted, pasi vagyok, középkorú.
aug. 12. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:

14

Engem nagyon hosszú ideje hajszál választ el, hogy kimutassam mit érzek a pasi iránt. Majdnem biztos hogy elutasítana és pofára esnék. A férjem viszont nem hiszem hogy bárhonnan megtudná, viszont nagyon nehezen leplezném itthon a csalódottságomat.

aug. 13. 21:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Ha rám hallgatsz, akkor nem feded fel az érzéseidet.

Ha ki akarod magadból beszélni, írhatsz privát üzenetet nyugodtan!

aug. 14. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!