Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú (15-20-30 éves) házasságod alatt hányszor voltál, lettél más férfiba, nőbe szerelmes és ezek meddig tartottak?
Egyszer sem engedtem meg magamnak.
Ma már bánom, utólag semmi értelme nem volt.
Voltak kisebb, nagyon lájtos fellángolások, flörtök, semmiképp sem szerelem volt egyik sem.
Most viszont vagy egy férfi, akihez nagyon erősen vonzódom, már 3 éve. Eleinte nagyon ki akartam mutatni, utólag kicsit ostobának tartom az akkori viselkedésemet. Szinte biztos vagyok benne hogy ő is vonzódik hozzám, de mivel ő is nős, nem fogom megtudni az igazat. Vonzalomnak nevezem, mert szerintem a szerelemhez legalább minimálisan ismerni kell egymást.
Szóval kb egy évig volt ez, és közben a férjemmel ugyanúgy voltam mint azelőtt. Aztán jött egy év, mikor már kezdtem realizálni hogy a pasival sosem lesz semmi, de nem tudtam ezt elfogadni. Eközben a férjemmel teljesen megszakítottam a testi kapcsolatot, de nem csak a pasi miatt. Borzalmasan éreztem magam, állandó hiányérzet, és féltékenység volt bennem, és idegesített a férjem közelsége.
Mostanra 99%-ban el tudtam fogadni hogy sosem lesz köztünk semmi, épp csak megfűszerezi az életemet, hogy ő van, és valószínű hasonlóan érez.
A házaséletünk nem éledt újra, de sikerült nagyon jó, normális viszonyt kialakitanom a férjemmel, nem szenvedésnek élem meg hogy vele kell leélnem a hátralevő életemet.
Kedves #7, hány évesek vagytok a férjeddel és miért nem szexeltek egymással?
Neki van szeretője, azért?
Ha normalizálódott vele a kapcsolatod, a szexuális részét miért nem élesztitek újra?
A testi szükségleteidet hogyan oldod meg, önkielégítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!