Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól gondolom vagy félreértem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom vagy félreértem a helyzetet?

Figyelt kérdés

Van egy haverom aki itt lakott az utcában, közben 1-2 éve elköltözött, most újra visszaköltözött de már saját házba, idő közben meg is nősült. Átjártam hozzájuk segíteni a házat rendbe tenni stb...

Mikor ideköltöztek én nem ismertem a csajt, egy idő után észrevettem, hogy feltűnően kedves velem, furcsán néz, mindig oda jön beszélgetni, múltkor már rászólt a haverom, hogy menjen be, ne beszéljen annyit hagyjon minket dolgozni. Mintha féltékeny lett volna... Már én éreztem kellemetlenül magam.

Legdurvább tegnap volt, írt, hogy porszívózott és kiütött a tv-nél valami vezetéket és, hogy nem e mennék át megnézni mert egyedül van otthon és nem tudja hova kell dugni. Jobbnak láttam, ha inkább nem megyek azt mondtam nem vagyok otthon, de felhívom videón és segítek hova kell. De akkor mondta megvan, megtalálta köszöni azért, hogy akartam segíteni.

Én érthetem félre, vagy tényleg akarhat tőlem valamit a csaj? Én a 2.ra tippelek...

júl. 29. 11:15
A kérdező szavazást indított:
Félreértem
Akar valamit tőlem
Talán
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy, mit akar(hat)? Jobb, ha továbbra is távol maradsz tőle.
júl. 29. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
tuti akar
júl. 29. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban vagy?
júl. 29. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem. De basszus ők meg házasok. Az a gond. Mondjuk ha velem így viselkedik, lehet mással is csalta már...
júl. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!