Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hinnétek?
Figyelt kérdés
Kaptam ma egy üzenetet, hogy megcsal a férjem, persze ő váltig tagadja és szarkeverőnek mondja a csajt. De elküldte az üzenetek dátummal, ami azért elég egyértelmű.júl. 24. 18:06
11/14 anonim válasza:
Kérd meg a párodat, ha annyira tiszta a lelkiismerete, hogy adja oda a telefonját neked és megnézhess bármit rajta. Ha van egy kis szerencséd, akkor még nem törölte az üzeneteket. Amúgy meg ha tudná bizonyítani az igazát, akkor már rég megmutatta volna neked magától.
12/14 anonim válasza:
Az a baj az emberekkel,hogy fogalmunk sincs rola a masik mit erez,min megy keresztül. Egy teljesen mas ertekrenddel, lelki beallitottsaggal rendelkeznek. Jöhet ez akar egy gyerekkori traumabol, vagy barmi masbol.
Sajnos voltam megcsalo, -es megcsalt is. Ismerem mindket oldalt. De tanultam belöle, es soha többe nem kockaztatnam meg a masik belem vetett bizalmat.
Ahol megcsalt voltam, szinten egyertelmü bizonyetekok voltak, rakerdeztem es a szemembe hazudott. Ott megtört minden. A mai napig bennem van a pillanat. Gondolom Ö vidaman eli tovabb az eletet, es fogalma sincs milyen sebet ejtett bennem.
13/14 A kérdező kommentje:
Bele néztem eddig is, volt egy női megerzésem, tudtán kívül.Gondoskodott róla, hogy semmi ne legyen a telefonba.Elvileg ez 7 hónapja történt, érdekes a csajnak is most jutott eszébe közölni, állítólag nem tudta, hogy voltam. Szerintem nem is csak ez az egy volt.
júl. 25. 11:13
14/14 anonim válasza:
Mi a célod ezzel a pasassal? Mióta vagytok együtt?
Szerelmes vagy belé, vagy csak éltek együtt? Egyáltalán együtt éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!