Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldenétek a feleségének a screenshotokat?
Meleg kérdés.
Ismerkedtem egy nagyon helyes 25 éves csavoval egy ideje egy appon. Kicsit kutakodtam utána, nem elég óvatos, a neve alapján simán megtaláltam a közösségi médián... Felesége és 1 éves lánya van. Amint ezt szóvá tettem neki egyből bepánikolt, hogy senki sem tudja róla, a felesége sem, ezután törölte a fiokját.
Gondolkodom azon, hogy a screenshot-okat elküldöm a feleségének, szegény véleményem szerint jobbat érdemel. Vagy lehet inkább ki kellene maradnom belőle, magam sem tudom. Ti mit tennétek? Esetleg fordított helyzetben örülnétek neki, ha ilyen helyzetben valaki elküldené az igazságot a párotokról/férjetekről? Én biztosan tudni akarnék róla, na de hát nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre kár a csávóért, mivel tényleg nagyon jól néz ki, mondjuk ez nem minden... Igaz az a mondás, hogy hiába fényes kívülről az alma, ha belülről rohadt.
Megértem, hogy fél coming outolni, de ez nagyon nem mentség arra, hogy szerencsétlen nőt 1 éves gyermekkel így atvagjon...
15-os!
"Melegek szégyene" 😅
Ne zavarjon, hogy simán összejött volna a pasival, ha olyan lennék. Ahogy megtudtam, hogy családja van egyből elment a kedvem attól, hogy megismerjem...
Amúgy döntöttem.
Elküldöm a screenshotokat. Nagyon sajnálom a lányt, jobbat érdemel.
Elküldheted,bár a pasit nem tudod ezzel leállítani.Aki ilyen fiatalon, feleség,csepp gyermek mellett farok kell, az addig nem nyugszik,míg farok nem lesz a szájában, vagy a hátsójában.
Mind ilyen, ha 25 éves, ha 60 éves, megbolondulnak és remegnek a pasiért. Egyet nem értek,azt, hogy mi a kőbányai nyomtatópaci lógatójáért nősül meg és csinál gyereket az ilyen. Tuti, hogy nem most jött rá !
Nyugodtan élhetne pasival, ha vállalná magát.
Egyébként a poén az,hogy hétvégén ,a családi programokon annyi apukáról lejön és az is,hogy el lehetne vinni őket, hogy nem hinnétek el. Pedig nem vagyok már fiatal férfi,de nem egy jelet kaptam pl most is a hétvégén.
De melegként biszex-szel, nőssel soha, Isten mentsen tőlük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!