Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csalta már meg a párját tartósan?
Elméleti kérdés, mert az ismerettségi körömben derültek ki dolgok. Én nem csaltam meg soha senkit és engem sem szerencsére.
Szóval ismerősről kiderült, hogy közel 1,5 éve van barátnője a felesége mellett. (Most válnak h kiderült) tavaly még nagy boldog családi nyaralás, ölelkezős-puszilkodós közös képek a feleséggel, miközben akkor már majd fél éve tartott a kapcsolat a barátnővel.
Vannak akik tényleg külön tudják választani a szexet meg az érzelmeket? Vagy mi játszódik le ilyenkor az emberekben? Hogy tudnak együtt lenni hónapokig/évekig a szeretővel aztán hazamenni mintha minden rendben lenne?
Ezt nem ilyen számonkérő kérdésnek szánom, pusztán szimplán érdekel, hogy ilyenkor ezt hogy éli meg a hűtlen fél.
Okos ember a sajat karan tanul. (vagy akkor sem)
Igen, volt, hogy megcsaltam a parom. Akkor mar a kapcsolatunk nagyon a veget jarta, es beleszerettem egy masik emberbe. Tesileg-es lelkileg is megcsaltam. Akkor nem gondolva bele,hogy Ö mit erezhet.
Megbantam, es a mai napig eszembejut mi törtent. Soha többe nem tennem meg. Föleg,hogy utana a "Karma" vagy nevezzük barmi masnak viszaadta nekem-bar többszörösen is.
Belekerültem abba a kapcsolatba (akivel en csaltam meg ) Evekig müködött, Szerelem volt, legalabbis a reszemröl, majd kiderült erröl a szemelyröl,hogy egyszerre több növel chatel, szediti öket, udvarol, ugy allitja be Szigli allapotban van.
Megtanultam a lecket egy eletre. A legfontosabb a hüseg, es a bizalom.
Kedves 7-es valaszolo.
Mit nem kapsz meg a parkapcsolatodban amiert szeretöt tartasz? A parod tud rola , vagy sejti? Ha nem, es becsapod, hogy szamolsz el a lelkiismereteddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!