Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érez írántam,mért nem hagy békén ha boldog a kapcsolatába?
Figyelt kérdés
Szeretők voltunk több évig, Mind kettőnknek van kapcsolata, szakítottam vele mert a párommal helyre akkarom hozni a dolgokat, de ö nem hagy bèkèn2024. júl. 13. 22:07
3/10 anonim válasza:
A kényelmes/hasznos kategóriában jól jöttél neki. Ehhez nem feltétlen kell érzelem, egyszerűen úgy gondolja ha eddig megtudod győzni akkor ezután is meg fog tudni róla, hogy szexeljetek. Ez kényelmesebb mint újat keresnie. Lehet évekig keresett erre a státuszra valakit.
5/10 anonim válasza:
Hogy nem hagy beken? Miert vagy szamara elerheto?
6/10 anonim válasza:
Hogyan tudtátok megoldani évekig az együttléteket?
Privátban is írhatod, ha nem akarod ide kiírni...
A férjeddel mit kell pontosan helyrehozni?
7/10 anonim válasza:
Kiemelted a kérdést két hónap után...
8/10 anonim válasza:
"Ha nem érez írántam semmit, miért nem hagy békén?"
Tőle kérdezted már? Mit mondott?
9/10 anonim válasza:
Már megint kiemelted a kérdést. 🤣
Hidd el, csak téged szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!