Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak vagy a nők hűtlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak vagy a nők hűtlenek inkább?

Figyelt kérdés
júl. 13. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy nagyon megsértődnek a nők ha a feminizmus szót látják leírva. Mi ennek az oka hölgyeim?
júl. 18. 06:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyjából egyformán,csak talán a nők ügyesebbek a titkolásban.
júl. 20. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
27%

Nőknél nem csak az van, hogy ügyesebbek a titkolásban, hanem összességében ami megcsalás kategóriába esik, azt nem veszik annak.

Apránként jutnak el oda, aztán a végén a férfire mutogatnak, hogy ő hibás.

Relativizálás, felelősséghárítás ezerrel, és a végén úgy jön ki a matek nekik, hogy "áh ez igazából nem volt klasszikus megcsalás"

júl. 20. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindenki a másikra mutogat férfiak és nők is, de a nők saját magukat mindig áldozatként szeretnék beállítani és mutogatni a férfiakra hogy selejtes az összes meg nincs normális pasi. Nem csak a gazdag b.szni akaró pasiknak kellene esélyt adni hanem a normális 2 kezű melós pasinak is kellene mert ő nem gazdag és ennek köszönhetően nincs elszállva magától és nem csak a p.ncit látná a nőkben. Én is ilyen vagyok de sajnos egyedülálló mert én csak addig vagyok jó a nőknek ameddig az unalmukat akarják űzni utána válaszra sem méltatnak. Tudnék pár ilyen esetet itt felsorolni.

Gazdag pasi meg teli van lóvéval és megengedheti magának azt hogy minden héten vagy hónapban mással szexeljen, aztán meg ha az ilyen nők abban a sztereotípiában élnek hogy megtalálták az igazit akkor jön a csattanó hogy csak a nemiszerve kellett és nyílván ebből adódik az a hazugság a férfiakkal kapcsolatban amit ezen az oldalon szinte minden hasonló ilyen kérdés alatt olvasni lehet. Selejtesek a pasik és csak dugni akarnak. Rosszul választok pasit hölgyek a 2 kezű melós mint én nem ilyen lenne de annak nem adtok esélyt!

júl. 23. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!