Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, akiknek a párja volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Régebben is érdekelt az ilyesmi, de most már hetek óta azon agyalok, hogy annyira kipróbálnám. Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”.😅 Az elmúlt hetekben tökre kivoltam, stresszes a munka, stb, és baromira kívánnék ilyesmit. A párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van.

Mi erről a gondolatotok, férfiak? Nagyon inkorrekt a párommal szemben, hogyha elmegyek ilyen masszőrhöz?😅Nyilván én fizetném teljesen saját pénzből, ha ez számít, mint információ. 24N

júl. 5. 09:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

#5 „most nem értem milyen ötletre gondolsz, ami nekem nem tetszik.”

Látom nem értetted a kérdésemet. Akkor kifejtem.

Szóval, van neked ez az erotikus masszázsos dolog, amiről a párod hallani sem akar. (Ezt te írtad a kérdés alatt.)

Akkor ezzel kapcsolatban újra felteszem a kérdést. Ha a párodnak lenne olyan erotikus dolga, amit kipróbálna, de te hallani sem akarnál róla, akkor mit szólnál hozzá, ha ő mégis, véleményedet figyelmen kívül hagyva kipróbálná?

júl. 5. 10:36
 12/30 anonim ***** válasza:
81%

Hozzáteszem én sem ujjonganék örömömbe, ha a párom ilyenen részt venne, de azért a saját testéhez engedtessék már meg, hogy akkor nyúljon az ember, amikor akar.

júl. 5. 10:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy masszázs/masszőr még egy idegen!

Ezek alapján menjen el egy buliba és kérjen meg egy faszit, hogy ezt tegye meg neki.

júl. 5. 10:45
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan ugyanaz mint amikor egy pasi prostihoz megy de csak kivereti vagy orált kér. Semmiben sem különbözik. Ez nem masszőr és masszázs hanem szexmunkás, csak most egy nő venné igénybe hogy pénzért kielégítse a prosti.
júl. 5. 10:53
 15/30 A kérdező kommentje:

#11 jelenleg nem tudok olyan vágyáról amiben én ne lennék benne, de értem mire gondolsz.

Akkor ez a fajta kielégítés marad is egy vágy.😕

Na mindegy, azért köszönöm mindenkinek.😊

júl. 5. 11:04
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

Én eleve baljósnak tartom, hogy ez így kapcsolaton belül ilyen hamar felmerül.

Szerintem nem igazán van neked szükséged erre a kapcsolatra. Vagy csak lakhatás és haver miatt. De ezaz én véleményem.

júl. 5. 11:07
 17/30 anonim ***** válasza:
54%
Én valószínűleg az ötletért is szakítanék veled, azért sokat elmond rólad, és nem bíznék meg benned ha ezt normális ötletnek tartottad.
júl. 5. 11:47
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
Hogy esne neked ha ő kérne egy erotikus masszázst egy szép kis masszőr csajszitól?
júl. 5. 11:48
 19/30 anonim ***** válasza:
67%

"Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. "

Jól értem, hogy a párod hallani sem akar arról, hogy megmasszírozzon, és orgazmusig ujjazzon a végén?

És emellé még azon is duzzog, ha masztizol?

Ne azon agyalj, hogy most akkor az erotikus masszázs megcsalás-e, hanem rohadt gyorsan dobd ki ezt a semmirevaló gyökeret.

júl. 5. 13:36
 20/30 anonim ***** válasza:
64%

"párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van."

Álljunk már meg, fiatalok vagytok mindketten, gondolom, ha te 24 éves vagy. Mi az, hogy nem kívánja a párod a szexet? Mi lesz később?

Amellett elmondtad neki, hogy neked ez a szex kevés, szeretnél többet, érintést, masszázst, kielégülést.

Ő erre duzzogással válaszolt, ahelyett, hogy hanyatt lökött volna az ágyon, széttárta volna a combjaidat és szétnyalta volna a punszid...

Mit akarsz te ettől a pasastól még? Remélem gyereket semmiképp...

júl. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!