Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, akiknek a párja volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Régebben is érdekelt az ilyesmi, de most már hetek óta azon agyalok, hogy annyira kipróbálnám. Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”.😅 Az elmúlt hetekben tökre kivoltam, stresszes a munka, stb, és baromira kívánnék ilyesmit. A párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van.

Mi erről a gondolatotok, férfiak? Nagyon inkorrekt a párommal szemben, hogyha elmegyek ilyen masszőrhöz?😅Nyilván én fizetném teljesen saját pénzből, ha ez számít, mint információ. 24N

júl. 5. 09:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
16%
Probald ki :)
júl. 5. 09:48
 2/30 anonim ***** válasza:
24%

Nem megcsalás, azt csinálna a párom amit szeretne. Én aztán nem szólók bele.

Egy masszázs meg bitang jól tud esni, úgyhogy ha a párom boldog, akkor én is.

júl. 5. 09:51
 3/30 anonim ***** válasza:
júl. 5. 09:53
 4/30 anonim ***** válasza:
31%
Te teljes váll… ühüm. mellszélességgel elfogadnád azt, amit a párod megtenne, de neked nem tetszik az ötlet?
júl. 5. 10:08
 5/30 A kérdező kommentje:

#4 most nem értem milyen ötletre gondolsz, ami nekem nem tetszik.

A többieknek köszönöm, ezek szerint ez a dolog elég kettős (a linkelt kérdés alapján).

júl. 5. 10:14
 6/30 anonim ***** válasza:
39%

Én csak jntim piercinget akartam akárkivel járok mindenki tiltja ne fekudjek én másnak széttett lábakkal. Nem kell piercing!🤣

Na mivel amugy nem is nekem lenne hanem a pasiknak akik tiltják így azota sincs.

júl. 5. 10:17
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
Menjetek párosra és akkor ez közös progi
júl. 5. 10:17
 8/30 anonim ***** válasza:
39%

*Szóval még intim piercinget se hagynak csináltatni ha erotikus masszázsrll beszélnék helybol agyon is vernének meg lek-nak es kb kibeszélnék mindenkinek hogy d.gatni járok és fizetek érte. Agyon aláznának.

Nekem általában ikyen pasijaim vannak.

júl. 5. 10:19
 9/30 anonim ***** válasza:
93%

Akár masszőr akár nem, én nem tudnám elfogadni ha ezt más tenné a párommal.

Akárhonnan nézzük akkor is szexuális jellegű.

júl. 5. 10:29
 10/30 anonim ***** válasza:
86%

"Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?"

"A párom hallani sem akar róla sajnos."

"Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”."

Hiába kommentelnék itt azt, hogy menj nyugodtan, ha a párodnak meg ez nem férne bele.

Ha azért "duzzog", hogy magadhoz nyúlsz, akkor szerinted mit szólna, ha más csinálná?

Bár ez sem éppen "ideális", hogy valaki azon duzzog, hogy a párja magához nyúl...

júl. 5. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!