Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?
Régebben is érdekelt az ilyesmi, de most már hetek óta azon agyalok, hogy annyira kipróbálnám. Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”.😅 Az elmúlt hetekben tökre kivoltam, stresszes a munka, stb, és baromira kívánnék ilyesmit. A párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van.
Mi erről a gondolatotok, férfiak? Nagyon inkorrekt a párommal szemben, hogyha elmegyek ilyen masszőrhöz?😅Nyilván én fizetném teljesen saját pénzből, ha ez számít, mint információ. 24N
Nem megcsalás, azt csinálna a párom amit szeretne. Én aztán nem szólók bele.
Egy masszázs meg bitang jól tud esni, úgyhogy ha a párom boldog, akkor én is.
#4 most nem értem milyen ötletre gondolsz, ami nekem nem tetszik.
A többieknek köszönöm, ezek szerint ez a dolog elég kettős (a linkelt kérdés alapján).
Én csak jntim piercinget akartam akárkivel járok mindenki tiltja ne fekudjek én másnak széttett lábakkal. Nem kell piercing!🤣
Na mivel amugy nem is nekem lenne hanem a pasiknak akik tiltják így azota sincs.
*Szóval még intim piercinget se hagynak csináltatni ha erotikus masszázsrll beszélnék helybol agyon is vernének meg lek-nak es kb kibeszélnék mindenkinek hogy d.gatni járok és fizetek érte. Agyon aláznának.
Nekem általában ikyen pasijaim vannak.
Akár masszőr akár nem, én nem tudnám elfogadni ha ezt más tenné a párommal.
Akárhonnan nézzük akkor is szexuális jellegű.
"Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?"
"A párom hallani sem akar róla sajnos."
"Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”."
Hiába kommentelnék itt azt, hogy menj nyugodtan, ha a párodnak meg ez nem férne bele.
Ha azért "duzzog", hogy magadhoz nyúlsz, akkor szerinted mit szólna, ha más csinálná?
Bár ez sem éppen "ideális", hogy valaki azon duzzog, hogy a párja magához nyúl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!