Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, akiknek a párja volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Régebben is érdekelt az ilyesmi, de most már hetek óta azon agyalok, hogy annyira kipróbálnám. Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”.😅 Az elmúlt hetekben tökre kivoltam, stresszes a munka, stb, és baromira kívánnék ilyesmit. A párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van.

Mi erről a gondolatotok, férfiak? Nagyon inkorrekt a párommal szemben, hogyha elmegyek ilyen masszőrhöz?😅Nyilván én fizetném teljesen saját pénzből, ha ez számít, mint információ. 24N

júl. 5. 09:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%

Te teljesen összekeverted mit jelent a jóni. Ez egy energetikai masszazs, NEM erotikus. Én is voltam egy hölgynél, G pont érzékenyítést kértem. Többször éreztem hogy elmegyek, de ez nem erről szólt. Nem volt orgazmusom, NEM ez a cél!

Párom tudott róla, nem megcsalás történt. A masszázs része érdekelt, az energetika.

24/N

júl. 6. 13:29
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

"G pont érzékenyítést kértem. Többször éreztem hogy elmegyek, de ez nem erről szólt."

Megnyugodtam, hogy ez tényleg nem erotikus masszázs... 😂

júl. 6. 14:01
 23/30 anonim ***** válasza:
20%

22. Nem, nem erotikus masszázs. Konkrétan megmutatta hol a G pont és hol a méhszáj. Akik lepontoztak, nyilván azt hiszik ez erotikus.

Az a lingam. Tessék tájékozódni, nem bután ide hányni a választ. Szívesen. :)

júl. 6. 14:39
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Na ezt jó tudni :D majd így adom elő a 'zuramnak ha én is elmegyek, hátha beveszi 😆 Majdnem elmentem de semmi erotika. Ez ennek a klasszikusnak a női változata: "kiverjük egymásnak de semmi buzulás" :D
júl. 6. 14:52
 25/30 anonim ***** válasza:
78%
21,23 nevetséges amit állítasz, a párod pedig egy cuck 😂
júl. 6. 15:12
 26/30 anonim ***** válasza:
78%

"Konkrétan megmutatta hol a G pont és hol a méhszáj. Akik lepontoztak, nyilván azt hiszik ez erotikus"

És mindezt a 70 éves masszőr pasi kellett, hogy megmutassa?

Hány éves vagy, hogy a pasiddal nem találtátok meg a g-pontodat? 😂

júl. 6. 16:24
 27/30 anonim ***** válasza:
30%

26. Ez egy nő volt, te barom...

24 nőnél voltam, te buta liba. :)

júl. 6. 16:25
 28/30 anonim ***** válasza:
53%
#27 akkor még ostobább vagy mint eddig tűntél 🙃 (amúgy a butalibázás nem túl nőies, tipik pasireakció :D)
júl. 6. 16:34
 29/30 anonim ***** válasza:
8%

28. Nem akartam csúnyábbat írni.

Nem tudjátok milyen masszázs mire van, mivel buták vagytok.

Imádom amúgy a magyarokat, mindent jobban tudnak a másiknál. Ki mikor hova megy. ^-^

Te is nagy érzelmi intelligenciával rendelkezel, csillagom! 💕

júl. 6. 18:08
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, ha egy nő ujjaz meg, az nem megcsalás! 😂
júl. 6. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!