Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek a párja volt már erotikus/yoni masszázson, ez megcsalás? Mi a tapasztalatotok?
Régebben is érdekelt az ilyesmi, de most már hetek óta azon agyalok, hogy annyira kipróbálnám. Még sosem kényeztettek ilyen módon, mármint néha volt már ilyen, de orgazmusig soha. A párom hallani sem akar róla sajnos. Ritkán van lehetőségem masztizni, és általában, ha a párom megtudja, az is mindig rosszul esik neki. Nem mondja, de “duzzog”.😅 Az elmúlt hetekben tökre kivoltam, stresszes a munka, stb, és baromira kívánnék ilyesmit. A párom meg a melegben, a sok nyári program között, annyira nem kívánja a szexet, szóval most sima szex is sokkal kevesebb van.
Mi erről a gondolatotok, férfiak? Nagyon inkorrekt a párommal szemben, hogyha elmegyek ilyen masszőrhöz?😅Nyilván én fizetném teljesen saját pénzből, ha ez számít, mint információ. 24N
Te teljesen összekeverted mit jelent a jóni. Ez egy energetikai masszazs, NEM erotikus. Én is voltam egy hölgynél, G pont érzékenyítést kértem. Többször éreztem hogy elmegyek, de ez nem erről szólt. Nem volt orgazmusom, NEM ez a cél!
Párom tudott róla, nem megcsalás történt. A masszázs része érdekelt, az energetika.
24/N
"G pont érzékenyítést kértem. Többször éreztem hogy elmegyek, de ez nem erről szólt."
Megnyugodtam, hogy ez tényleg nem erotikus masszázs... 😂
22. Nem, nem erotikus masszázs. Konkrétan megmutatta hol a G pont és hol a méhszáj. Akik lepontoztak, nyilván azt hiszik ez erotikus.
Az a lingam. Tessék tájékozódni, nem bután ide hányni a választ. Szívesen. :)
"Konkrétan megmutatta hol a G pont és hol a méhszáj. Akik lepontoztak, nyilván azt hiszik ez erotikus"
És mindezt a 70 éves masszőr pasi kellett, hogy megmutassa?
Hány éves vagy, hogy a pasiddal nem találtátok meg a g-pontodat? 😂
26. Ez egy nő volt, te barom...
24 nőnél voltam, te buta liba. :)
28. Nem akartam csúnyábbat írni.
Nem tudjátok milyen masszázs mire van, mivel buták vagytok.
Imádom amúgy a magyarokat, mindent jobban tudnak a másiknál. Ki mikor hova megy. ^-^
Te is nagy érzelmi intelligenciával rendelkezel, csillagom! 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!