Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőt is meg lehet csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőt is meg lehet csalni?

Figyelt kérdés
Szeretőként, ha téged is megcsalt, mit tennél? Dobnád, vagy folytatnád vele a viszonyt?

jún. 24. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Együtt maradnál a hűtkennel?
Kidobnád?
7 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
A szerető az szerető. Úgy kell kezelni. Neked is. Nem vársz el semmit a házas féltől és te sem tartozol hűséggel. Mégis milyen alapon?
jún. 24. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vizet be lehet nedvesíteni?
jún. 24. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapbol csalod
jún. 24. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes kérdés, most akkor a szerető, akinek az van beadva, hogy csak ő van nekem, de igazából van egy 5 éves párkapcsolatom, és van egy másik pasi is, tehát egy harmadik, akinek szintén az van beadva, hogy csak vele vagyok monogám kapcsolatban....szóval igen, a barátnőm ezt csinálta, tehát voltam én, volt egy másik, és volt egy harmadik is és mindenkinek azt mondta, hogy csak vele van. Érdekes egy lány/nő.
jún. 24. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.Írok példát.Mondjuk adott két házas ember, akik egymás szeretői.Megbeszélik, hogy csak ők vannak egymásnak, így betegséget sem visznek haza, stb stb.

Na és akkor kiderül, hogy az egyiknek még több szeretője is van a megbeszéltekkel ellentétben.

Tehát a szerető az a fő partner viszonyában szerető, a személy meg mondjuk úgy gondolja, hogy neki két kapcsolata van.Mondjuk egy feleség meg egy barátnő.

jún. 24. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ugylett megbeszelve h csak én vagyok akkor ne kegyes más mert ez bizalmi kérdés. Ha elején úgy indul h van neki 2 3 akkor eldontom h kell e ilyen pali ha kell akkor nincs probléma ha nem jön be h én vagyok a 6 ik a sorba akkor bele se megyek. Szerető vagyok úgy beszéltük meg h nem csaljuk meg egymást. Ha meccsel szem kihajitom
jún. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!