Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok válasza érdekel: Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válasza érdekel: Miért csalt meg a barátnőm egy nálam jóval rondább sráccal?

Figyelt kérdés

Főleg hogy alkalomszerűen, nem érzelmi. Miért tett ilyet szerintetek? Ismerőseim szerint kifejezetten csúnya a csávó, hozzám képest főleg, de lehet csak azért mondják mert mellettem állnak.

Ezért nőket kérdezem mi lehet a lelki háttere hogy rosszabb külsejű férfival csalnak meg?

2024. jún. 24. 08:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de unalombol nem szoktam pasikhoz felmenni szexelni.
2024. jún. 24. 11:50
 32/41 anonim ***** válasza:

Itt nem az volt hogy unalomból ment szexelni szerintem.

Haverilag ment fel film, sorozat vagy videójáték vagy akármi hogy ne unatkozzon otthon de közben a haver addig simogatta tapizta hogy felizgult és ebből lett megcsalás szerintem.

Sokan nem azzal indítanak hogy hűtlen akar lenni. Ártatlan barátkozássak kezdődik, csak barátok vagyunk miért ne mehetnék fel hozzá... aztán csak barátilag pia, vagy simogatás, ölelgetés, ide oda puszi homlokra, arcra... végén úgy beindulnak a vágyak hogy sok esetben hűtlenség lehet belőle.

2024. jún. 24. 12:19
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egyik nő írta hogy rég óta haverja volt a férfi nem volt gond járt hozzá videójátékozni stb, aztán a sokadik alkalom után kezdett ráhajtani a haver. Nem megcsalni ment a nő, de az lett belőle. Esélyes hogy az itteni férfi barátnője az mert pont mostanába írta le a nő ide.
2024. jún. 24. 12:23
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Most az zavar, hogy megcsalt vagy az, hogy "de hát rondább nálam"? Akkor itt gyakorin lelki társra fogsz találni abban a nőciben, aki évekig írogatott ki itt kérdéseket, nagy felháborodva, hogy a volt barátja, hogy merte kövér nővel megcsalni, milyen dolog ez, és nem is a megcsaláson nyavalygott, vagy ilyesmi, hanem ezen a tényen, hogy a másik nő szerinte kövér és már-már autista loop volt amit előadott, hogy "nem lehet, hogy kövérrel csaljanak meg".
2024. jún. 24. 12:29
 35/41 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy a külsőn van csak fenn akadva de tanulni akar belőle hogy mit tud a másik férfi amit ő nem, hogyha nem néz ki jól.

Szerintem az van hogy sokat voltak kettesben mikor haverilag nála volt, felizgulhatott egyre jobban de azt hitte ebből úgyse lesz megcsalás, mert ő sose tenne ilyet. Aztán addig hagyta nőni a kisértést, vágyait hogy a végén úgy felizgult hogy nem tudott vagy nem akart ellen állni.

Másik kérdező nő írta ezt most a napokban, hogy a haverja addig tapizta simogatta hogy végén úgy felizgult hogy egymást kielégítették.

Azért hagyta elején a tapit mert jól esett neki, hiányzott neki az intimitás, meg talán a tapi szerinte nem megcsalás.

Ez a bajom az ilyen agyon ölelgető simogató puszilgató fiú lány barátsággal. Egyszer úgy felizgulnak hogy nem arcra megy a puszi hanem szájra... Tisztelet a kivételnek. Mikor jöhet egy rossz időszak a kapcsolatában vagy az életében akkor főleg.

2024. jún. 24. 12:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Az én szeretőm miért nem dobta a barátnőjét miattam? Pedig sokkal jobban nézek ki és jobban is tetszem neki.

Na ennyit számít a külső.

Önmagában semmit.

2024. jún. 24. 14:04
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

"Haverilag ment fel film, sorozat vagy videójáték vagy akármi hogy ne unatkozzon otthon de közben a haver addig simogatta tapizta hogy felizgult és ebből lett megcsalás szerintem."

Na persze. Miután részegen dugott vele már egyszer?

Mégis mire számított? Lehet ám nemet is mondani.

És mindezt azért, mert egy kis mosolyszünet volt küztük, mégpedig azért, mert félre dugott.

Jó vicc :D

2024. jún. 24. 14:23
 38/41 anonim ***** válasza:

Bocsi kijavítom magam, az első megcsalásnál talán csak haverilag ment hozzá. Fiatalok közt gyakoribb az hogy felmennek egymáshoz filmezni. Hallottam egy 18 éves nő anyukájától. Szoktak össze járni egymáshoz nők és férfiak is csak videójáték vagy akármi nem feltétlen szex miatt.

2024. jún. 24. 14:39
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
39, ja, az lehet. Én valahogy arra gondoltam, hogy valami buliban szedte össze, mivel részeg volt. Olyan naív vagyok, hogy fel sem merült bennem, hogy filmnézés közben leissza valaki magát :D
2024. jún. 24. 19:57
 40/41 anonim ***** válasza:

Otthon is lehet sörözni borozni. Ha a haverja akihez felment szeret piálni akkor miért ne itatta volna le a nőt hogy könnyebb legyen elcsábítani?

Én abból indultam ki hogy nem volt szó buliról, de lehet hogy igazad van és az első alkalom buliban volt, de elvileg ők haverok, ki tudja hányszor szokott hozzá feljárni?

Egyik kérdező nő írta pár napja itt hogy a fiú haverjához feljárt játszani gépen vagy akármit csinálni, hogy ne egyedül üljön otthon. Aztán mostanába ráhajtott a haverja és megtörtént a megcsalás. Pedig régóta voltak haverok, talán már iskolában is.

2024. jún. 24. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!