Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok válasza érdekel: Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok válasza érdekel: Miért csalt meg a barátnőm egy nálam jóval rondább sráccal?

Figyelt kérdés

Főleg hogy alkalomszerűen, nem érzelmi. Miért tett ilyet szerintetek? Ismerőseim szerint kifejezetten csúnya a csávó, hozzám képest főleg, de lehet csak azért mondják mert mellettem állnak.

Ezért nőket kérdezem mi lehet a lelki háttere hogy rosszabb külsejű férfival csalnak meg?

jún. 24. 08:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Talán hallotta más nőktől hogy jó az ágyban.

Csak szexre nem akartak össze jönni velem, állítólag elég jól nézek ki, sokan nézegettek is, gondolom emiatt. A méretem is jó, mondtam régen sokaknak mert büszke voltam rá, meg önbizalomhiányos voltam, gátlásos, ezzel ellensúlyoztam.

Bármelyik szingli nő ha akarta volna megmutattam volna neki ha nem hiszik el.

Mivel nem jól viselkedtem, ruhám se volt jó, nem nagyon kellettem a többségnek.

Szóval szerintem a férfi kisugárzása, viselkedése, jelleme, vagy hallotta hogy jó az ágyban, vagy népszerű közkedvelt, ha sokan menőnek, vagy jófejnek hiszik az is ad vonzerőt. Egy menő népszerű csávó által saját magát is jónak érezheti, mert ő kell az ilyen pasiknak.

A megcsalás nagy szégyen, baromság azt tenni szerintem. Engem iritálna ha az új pasija lennék. Én utálom az ilyesmit, meg a tartás, megbízhatóság, komolyság.. megkérdőjeleződik.

Védheti bárki a hűtleneket ha jó oka volt rá de szerintem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Nekem ilyen nő nem jó, túl sokat csalódtam, amúgy sem tudok már eléggé bízni. Nagyon jó ember kell legyen hogy merjek bízni, sajnos hatalmas és sok csalódásaim voltak, olyanokban is akikről sose hittem volna. A barátnőd félék miatt lettem ilyen.

Tudom egy kapcsolat akkor jó ha bízhatunk egymásban, de sok jó és megbízható ember is előfordult hogy egyszer gyenge pillanatban rosszat tett.

Van akiben tudok bízni, de a 100 százalék nem megy. Légyszi csak ezért ne itéljetek el, mert bizalmatlan vagyok. Így élni az életem elég baj nekem...

jún. 24. 11:08
 22/41 A kérdező kommentje:
Azt mondta már ő is szégyelli, meg sose állna össze vele csak piás volt, a második alkalomnál meg nagyon unatkozott azért ment át hozzá. Hozzáteszem akkor volt egy kis mosolyszünetümk (az első megcsalás után) de senki se érti az egészet
jún. 24. 11:08
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva ha másodjára is megtette. Csak ennyire bánta az elsőt? A pia nem kifogás, sokan azért hűtlenek részegen mert azt hiszik hogy majd ráfoghatják a piára aztán így a lelki ismeretüket nyugtatja.

Ezek után te hogy fogsz hinni abban hogy eléggé szeret és elég megbízható?

Ha egyszer megcsalt vele akkor minek ment fel hozzá?

jún. 24. 11:14
 24/41 A kérdező kommentje:
#24 Nem tudon, a kapcsolatu k jövője erősen kétséges, most itt ezzel a kérdéssel másra keressm a választ. De nem jelenti ez a kérdésem azr hogy csak ezen a részén rugózom
jún. 24. 11:15
 25/41 anonim ***** válasza:
10%
Nem rondább, csak te hiszed így. Te vagy a rondább, több csajod nem is lesz, örültél volna ennek az egyetlen kegyelem-esélynek. Haha!
jún. 24. 11:16
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért unatkozott? Miért volt piás?

Mindenféle hiányai pótlására keresett megoldást.

jún. 24. 11:17
 27/41 A kérdező kommentje:
#26 ja így látatlanban te már csak tudod :) nem értem miért a megcsalókat védik itt
jún. 24. 11:17
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Van itt egy nő aki azt írta hogy felment egy fiú haverjához csak barátilag de utána hűtlen volt, aztán többször is újra felment hozzá, minden alkalmat húde megbánt de utána megint oda ment hozzá mert újra hiányzott neki a kielégülés.

Néhány dolgot megváltoztatott talán a sztorin hogy ne ismerje fel senki őt.

Talán ő a párod, azt írta csak haver volt a férfi, se külsőre se jellemre nem esete, unalmában felment hozzá gépen játszani vagy valamit nézni..

Meg hogy sírt úgy bánta meg el kéne mondania a pasijának, meg nincs nemi élete, intimitás hiányzott neki egy ideje, ha igaz.

jún. 24. 11:21
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsőre piás volt, másodszor minek ment fel hozzá hogy újra megcsaljon?

Ez nem az a helyzet hogy rámásztak és a pillanat hevében nem tudott uralkodni magán. Direkt felment hozzá újra azzal a tudattal hogy egyszer már megcsalt és most meg nagy eséllyel másodjára is megfog.

Ki tudja hányszor volt nála, mi az igazság.

Ha valakivel megcsalt és azt hiszi soha többé nem fordul elő, utána akkor sem szép dolog még csak barátkozni sem vele meg feljárni hozzá. Totál tiszteletlenség szerintem. Neked ezzel fájdalmat okozni, meg megalázó.

jún. 24. 11:29
 30/41 anonim ***** válasza:

Mi az oka amiért tette?

Komolytalan. Ha fel is ment hozzá de elkezdett felizgulni akkor is mondhat nemet mikor simogatni tapizni kezdték, utána meg nem kell oda járni hozzá unalomból, vagy ha nagyon oda akar menni de tudja hogy múltkor is kisértést jelentett neki, legalább maszturbálhatott volna mielőtt újra oda megy, de inkább ne menjen.

Ha jól sejtem fiatalok vagytok simán tudott volna mást találni, szakítani, semmi szükség nem volt hűtlenségre.

jún. 24. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!