Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalni valakit a szex hiánya miatt?
A szexet leszámitva minden rendben van a házasságunkban. A férjemnek nem hiányzik, nekem viszont egyre jobban. Tudom, hogy szemét dolog, de lassan már nincs jobb ötletem.
Nagyon gonosz dolog, ha megteszem vagy inkabb próbaljak meg megszabadulni a vágytól, de azt hogyan?
A válás nem opció.
Nincs szeretője, "csak" aszexuális.
Amíg a gyerekek meg nem születtek, volt, hogy hetente 2× is volt szex, bár mint utólag kiderült, csak azért hogy a kedvemben járjon. Azóta ez lecsökkent havi, évi alkalmakra, most meg semmi. Azt mondta, több kapcsolata ráment arra, hogy nem szerette a szexet, így inkább megjátszotta magát, hogy családja lehessen, de már túl sok energiáját felemészti a színlelés. Ezeket csak a párterápián mondta el, innen jutottunk el az aszexualis diagnózisig is.
22 éves korunk óta vagyunk együtt. Bevallom, nekem a kezdetekben tetszett is, hogy nem siettet, mert nekem ő az első férfi az életemben. Több mint 3 évig jártunk együtt, mire lefeküdtünk. Én akkor azt hittem csak simán türelmes típus.
Akkor inkább szürkeszexuális. De mindegy is.
Vagy válnék (nem feltétlen kell anyagi csöddel járnia) vagy beszélnék vele a nyitott kapcsolatról.
N
Akkor én most ciccentek egy sört és megnézem a meccset!
UEFA EURO 2024
Ausztria - Franciaország
"így inkább megjátszotta magát, hogy családja lehessen"
Vagyis becsapott téged, az orrodnál fogva vezetett.
De most már, hogy neki mindene megvan, amit neked köszönhet, te már nem vagy fontos.
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!