Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért úntátok meg a szeretőtöket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úntátok meg a szeretőtöket?

Figyelt kérdés
Abban az esetben ha nem más miatt csereltetek le.

jún. 16. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert többet akart mint szex.
jún. 16. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem volt olyan jó a szex, nem tudtunk beszélgetni, nem volt meg a közös hang.
jún. 16. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Én voltam szerető. Olyan nincs, hogy nem más miatt vagy lecserélve aranyom! Az kamu! Nyilván nem fogja az orrodra kötni, hogy rádunt és van friss pipi! Nyilván attól is függ, hogy meddig voltatok szeretők, ha csak pár alkalommal voltatok együtt, lehet nem voltál neki elég jó és dobott. De ha jó volt neki veled és huzamosabb ideig tartott és úgy lép, akkor hidd el, hogy másik, vagy rosszabb esetben akár mások vannak a dologban, te pedig selejt lettél, ahogy én is jártam.
jún. 16. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanaz, mint a #2-esnél.
jún. 16. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Vissza akarta szerezni az ex nőjét...
jún. 18. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem untam meg. 8 éve összejárunk
jún. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!