Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik az ölelgetést, puszilgatast a szeretőtől? Vagy inkább azt olyantól esik jól akihez érzelmek is fűzik?
Másfél évig voltam szerető a tudtomon kívül, és igen, imádott cirógatni, simogatni, puszilgatni, ódákat írni rólam, becézgetni, órákon át telefonálgatni...
Munkahelyemre eljött hozni csokit, vagy csak egy kis üdítőt, ha csak 10 percem volt látni abban a 10 percben el sem engedett. Ha jó idő volt hétvégente elhívott kocsikázni, túrázgatni, aminek nyilván az lett a vége hogy ahol csak tudott fogdosott, imádta h bárhol nyitott voltam szexre. Ez ment 1,5 fuckin' évig.
És végig volt egy felesége 😂
És mikor megtudtam, hogy mentse a menthetőt úgy elvágott mindent közöttünk egyik pillanatról a másikra, mintha soha nem léteztem volna. Eltelt azóta 9 hónap, a csávóból kámfor lett, minden túlzás nélkül este még sírt, hogy én vagyok a mindene, reggel már "erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni" fogadott.
Tehát ömmm... A világ legszerelmesebb férfijának gondoltam, akinek csak idő kell és össze van zavarodva, ehelyett a világ egyik legjobb színésze volt csak.
Úgyhogy igen... Szeretik.... Bocsi a részletes válaszért 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!