Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyedül vagyok?
Szeretnék olyan nővel beszélgetni, akit pár hónapos babával megcsalt a férje, kurvázott stb. Mielőtt jönnének a szemét válaszok, annyi kg vagyok mint szülés élőtt 3 hónap alatt, ha tehetném minden nap szexelnék, a baba mellett lehetne de a férjem inkább a rosszlányokon keres szexpartnert és hívogatja őket. Nagyon sokat hazudozik, anyagiakban, folyamatosan öngyilkos akar lenni a az anyja miatt, mert baszogatja és minden rajtam csattan. Nincs hova mennem, csak ha bölcsibe tenném a babám és tudnék dolgozni, de sajnos 3 hónapos még ezt nem tehetem
Vele. Elmondtam az anyjának hogy a fia kurvákat hívogat engem meg állandóan csak vissza utasít, erre az volt a válasz mit vagy úgy oda ő a férjének intézte a kurvát régebben ebbe nincs semmi. Úgy látszik nem egyezik az értékrendünk . A férjem akart minden áron gyereket , mielőtt azt is mondjátok hogy biztos én erőltettem. Mióta házasok vagyunk és gyereket várunk hullanak ki a csontvázak a szekrényből. Azt se tudom lassan kihez mentem hozzá. Tud valaki segíteni egy beszélgetéssel?
Meg kellett volna előbb ismerned, csak azután dugni!
Ráadásul lennie kellene egy lakásodnak, ahova most mehetnél. Nem pedig mindenben függeni egy faszparaszttól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!