Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? Egy házaspár kézenfogva ment az úton. Nem szokták általában fogni egymás kezét. Mostanában a férfival mindig odaszólunk egymáshoz, voltak csábos, fülig érő mosolyaink egymásra. Nekem tetszik.Azt hittem én is neki.
Figyelt kérdés
Nem tudom ki fogta meg kinek a kezét, de célzás volt nekem?
Csak az újjaikat fogták lazán.
Én sz utca másik végén az autóban babráltam. Lehet nem us jelentett semmit?
Mire gondoljak?
máj. 29. 10:03
11/14 A kérdező kommentje:
10: köszönöm! Mellesleg nem áll szándékomban szétrombolni egy házasságot.
máj. 29. 16:24
12/14 anonim válasza:
nyugi kérdező, van itt néhány elmebeteg itt a megcsalás topikban, mindenre ugranak, mindenre vérszemet kapnak, valószínűleg többszörösen szétcsalt feleségek. Nyilván te vagy a rossz, a pasi meg egy szent, aki hirtelen észhez tért, és ezért vonul végig az utcán a feleséggel. Hahaha, na persze.
Ők is tudják, mindenki tudja miről szól ez az egész, ezért is érinti őket érzékenyen. Nekik nap mint nap a kirakat fáradtságos megőrzése a cél. Hogy lehet ennyire betegesen ragaszkodni egy farokhoz, sosem értettem... Vagy ugye sokuk attól fél, hogy lába kél az élő ATM-nek :)
13/14 anonim válasza:
#9 vagyok, a nős pasi a saját érdekünkben tabu. Szórakozni akarnak, de nyilvánosan nem lehet velük mutatkozni. Minden szabadidejük, hétvége, ünnepek, szabadság a családé. Le vannak láncolva gyerekkel, házzal, hitellel. Kerüld el őket messziről.
14/14 anonim válasza:
Lehet,hogy tetszel neki. De attól a feleségét szereti. Biztos a feleségnek is tetszik más,de a férjét szereti. Meg sok buta nő elhiszi,hogy csak velük flörtöl a férj. Nem,aki flörtöl nősen az másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!