Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? Egy házaspár kézenfogva ment az úton. Nem szokták általában fogni egymás kezét. Mostanában a férfival mindig odaszólunk egymáshoz, voltak csábos, fülig érő mosolyaink egymásra. Nekem tetszik.Azt hittem én is neki.
Nem tudom ki fogta meg kinek a kezét, de célzás volt nekem?
Csak az újjaikat fogták lazán.
Én sz utca másik végén az autóban babráltam. Lehet nem us jelentett semmit?
Mire gondoljak?
Mit kell azon célozgatni, hogy egy házas férfival flörtölsz?
Én is köszönök férfiaknak, sőt van, akivel beszélgetek is. De egyiktől sem akarok semmit.
Hogy mit jelenthet, hogy az utcán fogja a felesége kezét?
Gondolom szereti, és vele akar maradni.
jaj hagyjuk már ezt a sok ömlengést a szent "házasságról". De azért vicces hogy némelyek hogy össze tudják szarni azonnal magukat, ha egy idegen nő csak annyit mond, hogy finoman flörtöl vele egy férj. Micsoda sziklaszilárd alapok lehetnek ott :)
Mindenki tudja, hogy 90% csak azért van benne a "házasságban", mert valamivel satuba fogjátok a tökeit: gyerek, hitel, közös cég.
Nyilván kompenzál otthon, játssza a jófiút, közben már a szeme a pályán van. Vagy az asszonyka szagot fogott, és menti a menthetőt, vissza akarja édesgetni magához.
Tudod, megy a színház, főleg kifelé, belül meg már rohadt az egész, amolyan igazi jó házastárs módra. :) Ha szeretné őt a férje, rá sem nézne másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!