Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbocsátották a megcsalást, náluk mi lett végül?
Megbánta, megbeszéltük, változtunk mindketten, tényleg odatette magát hogy a bizalmam visszaépüljön. De én is odatettem magam hogy túl tudjunk ezen lendülni. Csakis így van értelme, ha mindkét fél képes a változásra.
Sztem 2 év alatt jobbá vált a kapcsolatunk mint valaha. S jobbá váltunk mi is.
Őszintén tudom mondani, hogy túl lehet lépni együtt is. Szívből meg lehet bocsátani.
Büszke voltam magunkra hogy mi vagyunk a kivétel.
Jah... 10 évig működtünk jól. Igazan jól. Aztán elkezdett érdeklődni a kolléganője iránt. Semmi extra nem volt itt, csak üzenetben megdicsérte, de érezhető volt hogy ez egy lépés, csak a csaj nem viszonozta.
Na itt az elmúlt 10 szuper évünk kukába ment. A visszaepitett bizalom újra szilánkokra tört.
Ezekután elmentünk párterápiára. Valamennyit ért, de közel sem épült vissza a bizalom mint abban a 10 évben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!