Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem?telefonoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem?telefonozás ,facebook,titkolt instagram-tik-tok,rákérdeztem s tagadta.posztjaiban nem szerepeltem,mintha nem léteznék megvádoltam,erre ő azt mondta felejtsük el azt a fél évet s olyan partnert kapok ágyban hogy megbolondulok.

Figyelt kérdés
Van okom az aggodalomra hogy megcsalt? 35- éve vagyunk házasok a feleségemmel.szó szerint azt mondta ha elfelejtem ez elmúlt fél évet, akkor a ku..ám lesz,igen,mert mindig arra vágytam.mert tud!olyan lenni! De ne kombináljak majd hogy honnan tudja amit ad! Megcsalt?

máj. 15. 10:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Érzéketlen, jellemtelen s nincs rá igazán megfelelő jelző erre, ahogxan irtál."

Te csalod az asszonyt és én vagyok a jellemtelen. 🤣

De persze, értem, te már megbocsátottad magadnak, ezért mindenki bocsássa meg neked, mert te azóta már jó ember lettél.

Ki nem xarja le?

Igyál kevesebbet szerintem! 🤣

júl. 24. 11:19
 22/27 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező súlyosan sérült mentálisan....
júl. 24. 11:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, ha annyit innál, mint a kérdező, te is sérült lennél...
júl. 25. 11:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell xanaxra whiskey-t inni
júl. 25. 12:00
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem is rossz ötlet.... Inni fogok.

Mi baj lehet.

Én csalom az asszonyt?

Nem csalom!

júl. 29. 02:51
 26/27 anonim ***** válasza:
De csaltad. Az mennyivel jobb?
júl. 29. 06:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Egy 55 éves asszonynak pont Tiktokja lesz, nem?
júl. 29. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!