Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem?telefonoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem?telefonozás ,facebook,titkolt instagram-tik-tok,rákérdeztem s tagadta.posztjaiban nem szerepeltem,mintha nem léteznék megvádoltam,erre ő azt mondta felejtsük el azt a fél évet s olyan partnert kapok ágyban hogy megbolondulok.

Figyelt kérdés
Van okom az aggodalomra hogy megcsalt? 35- éve vagyunk házasok a feleségemmel.szó szerint azt mondta ha elfelejtem ez elmúlt fél évet, akkor a ku..ám lesz,igen,mert mindig arra vágytam.mert tud!olyan lenni! De ne kombináljak majd hogy honnan tudja amit ad! Megcsalt?

2024. máj. 15. 10:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

Ez is te vagy?

35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2024. máj. 15. 15:19
 12/27 anonim ***** válasza:
Tuti hogy ugyanaz a troll
2024. máj. 16. 11:29
 13/27 anonim ***** válasza:

"De ne kombináljak majd hogy honnan tudja amit ad! Megcsalt?"

Nem mindegy? Minden dugás után fizess neki, elvégre qrvát akarsz és az pénzbe kerül! 🤣

2024. máj. 16. 20:01
 14/27 anonim ***** válasza:

"Az üzenet:

képzeld el.

fizettem neki.

igen.

50-100-ezerig.

egy kérésemért ha megtette... ne vad dologra gondolj,,, csak azt ami jár .

s elfogadta .

hoppá!"

Akkor minden oké.

2024. máj. 18. 11:32
 15/27 anonim ***** válasza:

"Ha 35 éve vagytok házasok, akkor kamu a kérdésed."

Az üzenet:

"Helló!

bár kamu lenne :(

istenemre esküszöm,mindenem odaadnám,csak ne kellene ilyen oldalakra írnom,főleg ilyesmit.

mindenemet!!!!!

ha a feleségem boldogsága múlna rajta,s tudnám megállja ebben a világban a helyét a lányunk,aki számít rám... akkor, már lemondtam volna az életemről is.

s azt is mondtam a feleségemnek,,,ha boldog lenne nélkülem,mert velem igy nem tud,,,hisz nem vagyok önmagam,nem tudok nevetni,nem tudok sokszor dolgozni,csak belerévedek a vakvilágba.

szóval ha boldog lenne,s bevallaná,s elválna tőlem harag nélkül... elengedném...

ezt mondtam neki,,,de most hogy ezt írom,,,patakokban folyik a könnyem,zokogok,,,ordítani tudnék....

51-éves vagyok,,,sirva fekszem,sírva kelek...

fölébredek,,, kinyitom a szemem,a feleségem mellettem szuszog,,, odabújok,,,s azonnal sírok,,,nem mindig veszi észre,,de volt hogy igen,,,mert nem tudtam abbahagyni...

de,,,nem sír velem.... nem...

azt mondja ne sírjak...s sajnálatot látok rajta,,,talán szánalmat....

de nem együttérzést.

ismerem,,, s már rámegy az egészségem erre, magamba fojtom minden nap... s ezt is... hogy ide is írtam már... mert nem örül neki,,, hogy segitenek majd rajtunk,,,rajtam(mert elmebetegnek mond), hogy csak én képzelem ezt...

de... a lányom életére is megesküszöm,,,minden szó amit leirtam igaz...

miért irok ide?

ezelőtt online pszichológusnak irtam,segitsen rajtunk...tudjam meg ha bolond vagyok,,s azt is ha mégsem.

mutattam neki,hisz akkor nyitott be hozzám mikor olvastam s sirtam ismét...

mutattam neki,,s nem fogta a kezem hogy olvassuk el,,, s hátha segit nekünk...

átváltozott olyanná,akit nem ismerek,,vagyis nem ismertem mindaddig amig meg nem vádoltam.

szeretem,,,bár ne szeretném ennyire,,,ezt is mondtam a feleségemnek...

hogy akkor nem kutakodtam volna...hiszen nekem más nem kellene,,, ezt igy is érzem,,,őszintén!

üdvözlettel egy nem hamis ,kamus ,ráérős pasi."

Igaza van a nejednek (ha van egyáltalán nejed, mert szerintem kitalált a sztori), tényleg zakkant vagy.

Egy unatkozó alkoholistának tippellek.

2024. máj. 18. 11:35
 16/27 anonim ***** válasza:

"Tuti hogy ugyanaz a troll"

Az üzenet:

"igen én vagyok mindkét kérdésemnél.

miért titkolnám,csak kezdő vagyok,sosem kellett foglalkoznom hasonló dolgokkal sem."

2024. máj. 18. 22:32
 17/27 anonim ***** válasza:
Azóta ontja magából a privát üzeneteket. Míg le nem tiltom...
2024. máj. 18. 23:48
 18/27 A kérdező kommentje:

9- es választ adónak!

35- év...igen... Örüljek ha megpiszkál bottal?

Te szerinted ha együtt él velem 35- évet, akkor az jogot ad neki arra hogy félredu..on?

Hogy gondolod?

Akkor ha megcsal az a helyes? mit beezélsz?

Vagy ennyi a szókincsed hogy meg piszkál bottal?

Ugyanis más kommentek közt is olvastam hasonlót.

Szánalmas felfogás.

júl. 23. 01:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Te megcsaltad kétszer is, te pondró. Neki nem szabad?
júl. 23. 08:34
 20/27 A kérdező kommentje:

19- es.

Először is ,én nem irtam ilyen trágár módon ahogxan te.

De igy most már értem a válaszod.

S nem is érdekel mit írsz mostmár.

Érzéketlen,jellemtelen s nincs rá igazán megfelelő jelző erre, ahogxan irtál.

De köszönöm azért a fáradtságod, mert ezt is mérlegelem.romlott a világ, velem egxütt.

De megpróbáltam jó lenni, s megváltoztam.

De te figyelembe sem vetted!

Ha pl: a fiad, lányod, iskolában 1- est kap, amiért megszidtad, vagy bármi...

De kijavitotta év végéres s jeles a bizonyítvábnya.

Amit büszkén mutat neked.

Akkor azt feleled neki, hogy de év elején azért ,csak hoztad ag egyes jegyeket...

Nem lehe megváltozni?

Nem lehetsz jó, s jobban tenni az életed, napjaid tovább?

Mert hibáztál?

Beláttam, megszenvedtem, s megváltoztam.

Magamért!!!!

S igy mindenki másért is.

De te nem látod, csak azg hogy hibáztam,,,

Szégyen,,, s elkeserítő felfogás.

Nem tudom milyen életed van, de ezt ha így viszed a napjaidba, akkor csak sajnálni tudlak.

Minden jót!

júl. 23. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!