Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Túl sok telefonozás és még ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok telefonozás és még ő a sértődött?

Figyelt kérdés

Napi kb 3 órát simán játszik rajta munka után. Ha valamit mondok hogy miért nem csinálta meg/ tette el mindig á nincs rá időm. És még ő mondja h úgy élünk mint a nyugdíjasok..

Ilyenkor én mást csinálok, szóvá tettem és az volt a válasz hogy nem szólok hozzá, mondom minek ha bele vagy esve a telefonba. Erre sértődött mikor szóvá tettem h lecsíphetne a teló időből h elpakolásszon mert okádékul néz ki( nem ezekkelaszavakkal)..

2021. ápr. 7. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kikapcsolódás neki a telefon. Valami kompromisszum kellene. Egy megbeszélt időpont, amikor mindketten szórakoztok kikapcsoltok kicsit a világotokban, telefonotokban. Persze a házimunkát is közösen csinálhatnátok.
2021. ápr. 7. 01:18
 2/11 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha könyörögni kell h a telo helyett a párjával is kéne pár percet tölteni azt már megette a rosseb,lehet egy Zsuzsi az a játék..
2021. ápr. 7. 02:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Osszátok be a házimunkát: ki mit csinál, kinek mi a feladata.

Beszéljétek meg, hogy a szabadidőt egymással töltsétek inkábbb, mint a telóval.

2021. ápr. 7. 04:44
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Ha más hobbija lenne, az jobb lenne? Mondjuk kimenne a kertbe órákat pöszmögni? Neked nincs hobbid?
2021. ápr. 7. 06:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen lenne értelme, mert közbe lehet beszélni, viszont játék közben se hall se lát
2021. ápr. 7. 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Akkor neked sem volt még hobbid, ugyanis általában az ember miközben végzi, például modellezés, se lát, se hall.
2021. ápr. 7. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák. Ha a férjem hazajön, akkor eszünk, közben valtunk pár szót, aztán órákra leül zenét hallgatni vagy X-boxozni. Én közben el tudom foglalni magam, mert látom, hogy ki van sülve az agya, tök fáradt és ezzel töltődik fel. Szóval nem csesztetem, hanem elfoglalom magam a kertben vagy kimegyek addig futni vagy olvasok, bármi.

Hétvégén nem fáradt, akkor szoktunk programot csinálni, de elfogadtam, hogy hétköznap kell neki a pár órás magány és kuss, hogy nem szól hozzá senki. Nekem is néha kell. Felesleges ezen hisztizni.

2021. ápr. 7. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna, de egy normális hobbi nem. Egyrészt, a mobilon játszásnak az égvilágon semmi értelme nincs, legalább akkor már cikkeket olvasná vagy tanulna rajta, másrészt, emiatt minden házimunka rád marad, mert elveszik az időérzéke. Egy nagy gyerek még.
2021. ápr. 7. 12:09
 9/11 Savlekotő ***** válasza:
61%
Vagy játék függő vagy egy zsuzsi van ott a telon,ha csak aludni jár haza elgondolkodnék van e értelme a kirakat párnak..
2021. ápr. 7. 13:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Ő a lány
2021. ápr. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!