Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok telefonozás és még ő a sértődött?
Napi kb 3 órát simán játszik rajta munka után. Ha valamit mondok hogy miért nem csinálta meg/ tette el mindig á nincs rá időm. És még ő mondja h úgy élünk mint a nyugdíjasok..
Ilyenkor én mást csinálok, szóvá tettem és az volt a válasz hogy nem szólok hozzá, mondom minek ha bele vagy esve a telefonba. Erre sértődött mikor szóvá tettem h lecsíphetne a teló időből h elpakolásszon mert okádékul néz ki( nem ezekkelaszavakkal)..
Osszátok be a házimunkát: ki mit csinál, kinek mi a feladata.
Beszéljétek meg, hogy a szabadidőt egymással töltsétek inkábbb, mint a telóval.
Nem vagyunk egyformák. Ha a férjem hazajön, akkor eszünk, közben valtunk pár szót, aztán órákra leül zenét hallgatni vagy X-boxozni. Én közben el tudom foglalni magam, mert látom, hogy ki van sülve az agya, tök fáradt és ezzel töltődik fel. Szóval nem csesztetem, hanem elfoglalom magam a kertben vagy kimegyek addig futni vagy olvasok, bármi.
Hétvégén nem fáradt, akkor szoktunk programot csinálni, de elfogadtam, hogy hétköznap kell neki a pár órás magány és kuss, hogy nem szól hozzá senki. Nekem is néha kell. Felesleges ezen hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!