Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan esetről, ahol a férfi közös megegyezéssel kimegy külföldre dolgozni, a nő meg megcsalja?
Tudom, sok mindentől függ, nehéz általánosítani, ha nem ismerjük a hátteret. De az alábbi infók alapján ti hogyan vélekednétek egy olyan nőről, aki rommá csalta a párját, amíg az pár hónapig kinn volt külföldön, munkavégzés céljából (ideiglenes)?
Komoly volt a kapcsolat, több éve tartott már, volt már közös ház is.
A nő azzal érvelne azért, amit tett, hogy fiatal még, és hát hónapokig senki se d*g meg egy fiatal nőt, az milyen már? Egyszóval nem akarja elvesztegetni a fiatalságát.
Egyébként szerették egymást, és monogám kapcsolat volt.
Köszi a válaszokat.
Kérdező, gondolom te vagy a nő...
Megnyugtató válaszokat vártál, hogy jól tetted, igazad volt?
Hát nem🤣🤣
Gerinctelen, gyáva dolog volt, ennyi. Ha pár hónapnyi szexmentesség miatt "rommá csaltad" a párod, ahogy írtad, egy igazi lotyó vagy, aki nem érdemel szeretetet
Köszönöm az eddigi válaszokat.
#11, nem én vagyok a nő, de a férfi sem 😀. Csupán volt egy ilyen esetről tudomásom a környezetemben.
#12, nem volt tervben, hogy a nő is utána menjen. Nem tudok pontos számokat, de talán egy éve nem tartott még a munkaviszonya a férfinek, pár havonta hazalátogatott. Nyilván nem akarta ezt évekig húzni, csak élt a munkalehetőséggek ideiglenesen.
Biztosan nehéz lehetett mindkét félnek. De minden elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!