Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy a párom elmenne egy régi férfi barátjával szülinapozni külföldre?
A páromnak van egy férfi barátja és a csávó felajánlotta neki, hogy 30. szülinapja alkalmából elvinné külföldre 1-2 hétre nyaralni.
A párom azzal jön, hogy soha nem lesz még egy ilyen alkalom, hogy elmehetne egy távoli országba a pénz miatt. Most azon viaskodik magában, hogy elmenjen-e vagy sem, illetve hogy hova menne szívesen. Elvileg már előttem megdumálták ezt az utat.
Mondtam neki, hogy ha megy, akkor én már nem leszek itt, mikor visszajön.
Legszívesebben már most lelépnék, mert nem mondott egyből nemet.
Nem értem, hogy mi a probléma.
A párom és én is rendszeresen megyünk el egymás nélkül egy-két hetes utakra, ezeknek jelentős része más és más országokban van. Amennyiben előre megbeszéltük a dolgot és nem ütközött egy közös programmal, sose volt kérdés, hogy a másik oda megy, ahova csak szeretne.
Nagyon szeretjük egymást és teljesen megbízunk a másikban, és bár rengeteg időt töltünk együtt, mindkettőnknek van egy a másiktól független élete. Nem kell nekem ott lennem, amikor a bátyjaival hegymászós túrára mennek, ami náluk testvéri hagyomány, és neki se kell ott lennie, amikor kiutazom a legjobb barátnőm leánybúcsújára.
N
Háát, azért valószínűleg a régi barát nem a két szép szeméért vinné el, ne legyünk már naivak.
Kérdező, te nem tudsz vele elmenni nyaralni? Láthatóan nagyon vágyódik külföldre. De érzésem szerint ő akkor is el fog menni, ha ezzel tönkremegy a kapcsolatotok.
menjen. ezek tortenhetnek
1) csak egy jot nyaral
2) lefekszik a pasival, de visszamegy hozzad
3) rajon, hogy a penzes pasi jobban tetszik neki
emiatt nem kell zsarolni ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!