Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a nő, aki belemegy egy szeretői kapcsolatba? Ő a harmadik, tehát nős férfivel kezd.
#57 ugyanolyan mint a szeretőcske #4-es!
Aki hajlandó szerető lenni, aki hajlandó megcsalni a párját ahelyett, hogy válna, vagy nyitott házasságot javasolna, akár hármast, orgiát az egyszerűen a végtelenségig gusztustalan egoista, gyáva alak!
Ezen nincs mit szépíteni.
Az a feleség lehet simán belemenne abba, hogy másokkal is szexeljen, hiányzik neki is az izgalom, az újdonság varázsa és mégse csalja meg míg a hűtlen férj simán részt vesz benne mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül hiszen nincs se szíve, se lelke, se gerince!
Az a legjobb amikor egymást csalja a két fél és nem tudnak róla. Vagy tudnak, de "néma megegyezés", folyik kettőjük között ahelyett, hogy bevallanák, hogy egyáltalán nem jó nekik együtt.
Szánalom a köbön és akkor ők nyitogatják a csőrüket másokra akikben legalább van bátorság és bedobják a nyitott kapcsolatot, vagy elválnak!
#29 Az én tapasztalatom meg az, hogy 5 éve együtt vagyunk.
#27 vagyok
58. Ki mondta hogy meguntam a feleségem? Nem cserélném el senkire. Egy dolog nincs meg benne, a romantika meg a szex. Ez csak egy dolog a 30 közül ami fontos nekem. A többi megvan.
Ha a szexet kívül találom meg, az nekem vállalható. A feleségem elmondta, hogy neki sosem volt szempont a szex, nem is szereti, nem fontos neki. Miért vettem el? Mert a többi dologgal nagyon rendben van. A sok nő közül benne volt meg a legtöbb dolog. Nem kerestem sosem a tökéleteset, de törekedtem a legjobbra. Vele létrehoztunk egy kis birodalmat, teljesen szuper párost alakítunk, intellektuálisan, életvitelileg, szellemileg, érzelmileg. Akkor mi is a gondod?
Ha jó lenne vele a szex, nem kerestem volna szeretőt. Ő viszont közölte, hogy neki a szex csak a kötelező rossz. A simogatásokat, az érintéseket szereti, de tovább nem megy, vagy az már kényszer neki.
60. Én nem tudok megmaradni? Végtelen a türelmem, ez az óriási nagy bajom.
63
De akkor ti nyíltak vagytok, az teljesen más, mint a megcsalás, ezzel semmi baj nincs
A nyílt kapcsolattal nincs gond!
De a megcsalás probléma. Aki úgy pattog, hogy nyílt kapcsolatban van annak nem kéne mert nem rá vonatkozik a kérdés és a válaszok sem.
"Nektek miért fáj ha házas emberek kívül keresik a kalandot/szórakozást/szexet? Ezt sosem fogom megérteni. Van akiknek pálya, van akiknek nem. Ettől bárki lehet értékes ember. Uncsi már ez a pálca törögetés mások feje felett."
Akkor ez mire vonatkozik? Te most akkor eltöröd a képzeletbeli pálcát vagy se?
#54 Mit kezdjek a "rosszfiúkkal"?
Mintha itt csak az a 25 éves, sok férfi között dolgozó hozzászóló látná a valóságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!