Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a nő, aki belemegy egy szeretői kapcsolatba? Ő a harmadik, tehát nős férfivel kezd.
#17 egyszerűen az emberek nem tartanak ki egymás mellett. Szülés után mélydepresszióba estem, többször összeestem. A férjem egy kollaganőjével folytatott viszonyt ahelyett, hogy a feleségét segített volna talpraállítani, mert hát ugye a társ segítése melós, szeretőt meg könnyebb tartani.
Elromlik valami? Tartsuk meg, hátha jó lesz valamire, de szerezzünk mellé egy újat is.
A mindent elsőprő szerelem elmúlik, majd ezzel a helyzettel az emberek nagy része nem tud mit kezdeni és azt mondják, hogy kihűlt.
Lehet én vagyok furcsán bekötve, de nekem ezek egyáltalán nem normális dolgok.
De hát te is szánalomra méltó vagy! Te miért veszed ki magad a képletből? A szex nevében azért, hogy viszket neked belemész szeretői visszonyba. De másra nem vagy jó és nem is leszel sosem. Lenézed az egyedülálló férfiakat, foglalt férfiakat, de te mivel vagy különb? Semmivel!
Mondjuk lehet elkötelezettségre képtelen vagy, rossz a minta, kötődési problémáid vannak, nem is mersz normális kapcsolatban részt venni mivelhogy úgyis a legtöbb szart se ér és inkább bevállalod az ingyen kurwa pozícióját. Igazából sajnállak téged. Eléggé szar lehet így élni. Biztos vagyok benne hogyha egyszer talán összejönne neked párkapcsolat te akkor se bírnád mert van baj a fejedben jócskán.
Vagy nem jók írom le a számokat, vagy elfelejtem, bocsánat.#20-nak szólt aki a #4-es is.
(#22)
#21:
Nem vagy furcsán bekötve, az emberek egyszerűen rosszak.
Kevés a jó, értékes, normális. Nem bírnak magukkal, azt hiszik, hogy a szerelmet, kapcsolatot nem kéne ápolni, végtelenül egoisták, nem is akarnak harcolni egymásért.
Sajnos ez van. De akkor is vannak még rendes emberek akik kitartanak egymás mellett jóban, rosszban és nem hűtlen giliszták szerencsére.
#25 csak elég lehangoló, mikor mindent beleadsz (közel sem vagyok én sem ártatlan angyalka), de a máisknak meg annyit se érsz, hogy leköpjön.
Az elején, amikor minden rózsaszín (ezért is taszít ez a rózsaszín ködös érzés), jól eladjuk magunkat (nyilván én is a legjobb oldalamat igyekszem mutatni), aztán arconcsap a valóság.
Ez most csak házas emberekre lett kihegyezve?
Én szeretőből lettem barátnő. Nagyon szerelmes voltam, ő meg rossz kapcsolatban élt. Sokat dilemmáztam, megtegyem-e.. de az az igazság, hogy én független voltam, és a foglalt félnek kell elszámolnia a lelkiismeretével. Mint mondtam, én szerelmes voltam, ő meg lassan belém szeretett.
N
#22 Higgadj le, erre semmi szükség. Én csak leírtam egy "belsős" nézőpontot, hogy milyen az a nő, aki... A tiéd egy "külsős" nézőpont, az is ugyanúgy valid, de ettől még nem kell vele földbe döngölni a másikat.
Szóval részemről röviden, hogy milyen: nem szerencsés - sosem sikerült jókor jó helyen lennie (ez a legfontosabb, ebből fakad minden), és igen, válogatós is, meg önző is annyira, mint amennyire egyébként bárki más is, aki tagadja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!