Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért izgat hogy egy férjes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat hogy egy férjes nővel legyek együtt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem illene, de többször is eszembe jutott mostanában hogy milyen lenne titokban egy férjes nővel együtt lenni. Vajon miért? Elítélendő gondolat?

29F

2024. ápr. 21. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért izgat,mert tiltott gyümölcs neked is ő,és ő is neked.És izgató az is,hogy kockáztat, bevállalja a szexet a férje mellett mással,tehát valószínűleg elszánt,és nem egy prűd nő.

Izgat az is,hogy titokban kell csinálni,és az is,hogy egy kiadós dugás után megy haza a férjéhez,mintha mi sem történt volna,közben meg a fél Kámaszutrán végigmentél vele.Van bőven tapasztalatom a témában.

2024. máj. 10. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Izgató kicsit megkapni a másét,nincs kötöttség,jó hallani hogy jobb mint a férjemmel.
2024. máj. 11. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12-esnek igaza van.

Bárcsak lenne itt ilyen feleség, aki szeretne inkább mással lenni.

2024. máj. 11. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szexpartner keresőkön a harmincas-negyvenes nők jelentős része kapcsolatban lévő nő...több férjes nőm onnan volt.

11-es is én voltam.

2024. máj. 12. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én életem tele volt ilyen nőkkel.

Voltak a szingli nők akik mindig pont olyan tipusok voltak külsőre és belsőre is ami nekem nem jött be.

Aki bejött az vagy házas volt vagy kapcsolatban volt. Ettől függetlenül elég sok ilyen nővel össze jöttem. Simán bele mentek és általában ezekkel volt a legjobb a szex a csók meg minden.

Egy idő után rájöttem, hogy azért mert én a legjobb részt kaptam belőlük. A legjobb arcukat mutatták. Viszont, ha együtt éltünk volna akkor egy csomó idegesítő dolog elő jött volna ami a párjukkal is elő jött és ezért nyitottak felém.

Kár, hogy ez így működik. Mindenesetre az nagyon megdöbbentő volt, hogy mennyire könnyen bele mentek a kalandozásba velem csak azért mert akkor tetszettem nekik, jó ruháim voltak és sokszor sokkal többet belém láttak mint ami vagyok. Irreális elvárások.

Folytatás meg pont azért nem lett mert amikor rájöttek, hogy én sem vagyok milliárdos, én sem vagyok varázsló, én is fáradt vagyok néha munka után stb..

aug. 2. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!