Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a házasságok mekkora részében csalja meg a feleség a férjét?
Figyelt kérdés
és mekkora hányad derül ki?2024. ápr. 21. 09:17
11/14 anonim válasza:
Csak hogy a kérdés is választ kapjon én úgy tudom olyan 15% körül van. Bár én ilyenekről ismerőskörből nem tudok példát hozni, mert baráti körben még senki nem házas, családi körben meg nyílván ilyenről kuss van. Arról viszont velem is, meg nem egy barátommal megtörtént, hogy a nők csaltak meg minket. Kb még mai napig nem másztam ki a gödörből amibe ez vitt. Alkohol, +10 kiló, ilyesmik és egyszerűen alkalmatlanná tett kapcsolatra. Szerencsére a piát már letettem, illetve már 4 kilót visszafogytam. A legszomorúbb benne, hogy sírva kérlert egy második esélyért, én meg nagy marha belementem, de harmadik esélyt nem kapott. Szóval óva intek mindenkit ettől, mert elég mély sebet tud okozni.
14/14 anonim válasza:
Az utóbbi 10 szeretőmből 6 házas volt, ha szigorúan matematikailag nézzük és csak az én esetem, akkor az 60%, több mint a fele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!